Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A szív bajnokai?

A szív bajnokai?

Figyelt kérdés
Mi volt a kedvenc jelenetetek és miért? Lehet hosszan!! :)

2016. febr. 11. 17:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Amikor a fiú sétál az esőben, és amikor egyedül ül az asztalnál, a többiek pedig a kanapén esznek, és tévét néznek. Ezek nagyon megható jelenetek, elszorul a szívem ettől a szeretnivaló macitól.

"Sosem volt még?"

"Mi? Saját szobád?"

"Ágyam."

Ez is elég hatásos rész benne, főként az, ahogy az anyuka, Sandra Bullock reagál. Nagyon jól hozta a szerepet, tökéletes film :)

2016. febr. 11. 22:56
 2/7 A kérdező kommentje:
Nekem is kb ugyanezek. Főleg a háladás!! Az nagyon aranyos volt :) <3
2016. febr. 12. 20:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Kedvenc filmem:)Egyszerűen szuper:)Amúgy nekem az, mikor elmennek vásárolni és a fiú megmutatja azt a felsőt, amit szeretne:)Meg mikor elmegy"haza" és az a valakije beszól neki a "családjával"(mármint akik befogadták) kapcsolatban és nekimegy:)Meg mikor van az éretségi osztás és az apuka megkérdezi, hogy honnét szedte a gyerekkori képet:)
2016. febr. 29. 18:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem az, amikor Sandra Bullock szexel.
2017. jan. 2. 00:29
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit régi a kérdés de én a minap néztem meg a filmet és nagyon tetszett. Több kedvenc jelenetem is volt benne tényleg amikor az asztalnál ül az nagyon szép. De engem az a jelenet nagyon meghatott amikor az étteremben meglátja a báttyát majd bemegy és ölelkeznek és amikor mondja hogy kicsi korában látta utoljára...
2017. jan. 29. 19:37
 6/7 anonim ***** válasza:
75%
A Noi szervek a legjobb rész....
2019. nov. 30. 12:39
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Mikor az anyuka látja a kocsiból hogy a fiú egyedül sétál, és elhívja magukhoz.
2020. jún. 21. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!