Az ugye nem baj ha egy felnőtt is néz animéket?
Figyelt kérdés
2016. febr. 7. 20:34
1/5 anonim válasza:
Tőlem mindenki azt tesz, amit akar, amíg azzal nem zavar másokat és nem okoz másoknak kárt.
3/5 anonim válasza:
SZerintem nincs abban semmi rossz ha valaki unja a a mai akcio filmeket amik semmirol nem szolnak csak latvanyelemekrol vagy gyilkolasrol .
Csak erdekessegkent mondom hogy bizonyos kutatasok szerinte akik animet neznek magasabb az IQ szintjuk.
4/5 anonim válasza:
Mi számít felnőttnek? Én 24 vagyok és nézek. De van nem egy idősebb 30-on túl is aki szívesen néz. Nem különböznek az "átlagembertől" se. Ha csak natúr sétász az utcán elég sok ember mellett elmegyünk aki szintúgy néz.És nem árt senkinek. Valakinek a Twilight van akinek Star wars... ennyi :)
5/5 anonim válasza:
Vannak 18-30 éveseknek szóló művek szóval... de baj. mellesleg egy felnőttként senki nem teszi fel magának ezt a kérdést mert akkor már egy konzerv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!