Elképesztő, hogy a Trónok harca 910e szavazatnál jár imdb-n és még mindig 9.5, azaz majdnem tökéletes és megelőzi még a Breaking Bad-et is nem?
Figyelt kérdés
A saját nézői ennyire értékelik.
#ezigen #lájkhaegyetértessz #többmilliólájk #jaeznemisafacebook
#George R. R. Martin #tűz meg a jég
2016. febr. 6. 20:21
1/14 anonim válasza:
Hát elég elképesztő, pedig a sorozat már évadok óta nem üti meg azt a szintet.
3/14 A kérdező kommentje:
íííín issss
2016. febr. 6. 21:27
4/14 anonim válasza:
miért vagy meglepve? én nem szerettem a breaking badet egyébként...
#miafenénekagyakorirahashtag
5/14 anonim válasza:
Miért lenne elképesztő? Rengeteg ember szereti, manapság a legigényesebben megalkotott sorozat. Minőségi élményt nyújt.
Relatív, hogy valakinek tetszik-e, vagy sem. Ne az imdb alapján dönts, hanem hogy neked mennyire jön be.
6/14 anonim válasza:
Sorozatok közül jó.
De a legtöbb néző nem ismeri a könyveket. Ha minden néző olvasta volna a könyvsorozatot, akkor közel sem kapna ilyen magas pontszámot, mert szar a könyvekhez képest.
7/14 anonim válasza:
Aki viszont a sorozat után olvassa a könyveket
9/14 A kérdező kommentje:
De hisz könyvet sose hasonlítunk egy tv műsorhoz. Azt hittem ez mindenkinek tiszta. Vagy hány évesek vagytok 10-14?
2016. febr. 9. 18:13
10/14 anonim válasza:
Persze,hogy nem hasonlítunk könyvet sorozathoz. Sorozatot hasonlítunk könyvhöz, mivel egy könyv adaptációnak indult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!