Melyik ez a film?
Figyelt kérdés
Legalább 10 éve láttam, német vígjáték. Csak az elejére emlékszem nagyjából: egy srác és egy lány megismerkednek és megbeszélnek egy későbbi randit. Néhány nappal később a srác meg akarja lepni a lányt, ezért elmegy a lakásához, de a lány nincs otthon, mert ugyanezt csinálta, a srác lakásához ment, így elkerülték egymást. A srác lakótársa elmondja a lánynak, hogy az ő lakásához ment a srác. Kis idő múlva aztán összefutnak, lefeküdnek egymással, majd elmennek ejtőernyőzni. Földetérés után elmondják a srác lakótársának, hogy össze fognak házasodni. Ez kb. a film első negyedénél volt, többre már nem emlékszem sajnos! :(
Valakinek rémlik esetleg? A választ vagy ötleteket előre is köszönöm! :)
2016. febr. 6. 19:28
1/3 anonim válasza:
A Német filmek unalmasak nézz inkább amerikait!
2/3 A kérdező kommentje:
Ez ízlés dolga, láttam már jónéhány német filmet, személy szerint közel sem találtam unalmasnak őket, de amúgy se értékelést kértem, hanem a címét, aki tudja!
2016. szept. 20. 13:44
3/3 anonim válasza:
Az első válaszoló sajnos mesébe illően ostoba. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!