FairyTail kérdése:
Fantasy sorozatokat keresek, amikben tinik a szereplők. Tudnátok segíteni kérlek?
Figyelt kérdés
Amiket már láttam/nézek: The 100 (ez az örök kedvencem, Teen wolf, The nine lives of Chloe King, The vampire diaries, Supernaturals, The tomorrow people, Shannara, The secret circle, Star-crossed (ezt is imádtam)
Előre is köszönöm a segítséget!
2016. febr. 6. 13:39
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, belenézek :)
2016. febr. 6. 14:08
3/11 anonim válasza:
A The Magiciansben inkább huszonévesek (egyetemista korúak), meg egyébként a könyvet érdemes először elolvasni. Most fut a The Shannara Chronicles, abszolút ifjúsági fantasy, sok fiatal szereplővel, állítólag nem rossz, szerintem nézz bele.
4/11 A kérdező kommentje:
Igen azt most nézem,írtam is. De azért köszönöm :)
2016. febr. 7. 16:16
5/11 anonim válasza:
The 100 ( ez az egyik kedvenc sorozatom, de ez inkább sci-fi, dráma )
Orphan Black ( ennek a témája az emberi klónozás, csúcs szuper sorozat :D )
6/11 A kérdező kommentje:
Hallottam már róla, de akkor tényleg belenézek. Köszönöm :)
2016. febr. 24. 22:26
7/11 A kérdező kommentje:
A The 100 nekem is a kedvencem, egyszerűen imádom :D
2016. febr. 24. 22:27
8/11 anonim válasza:
Cassandra Clare:Pokoli szerkezetek(Az angyal;A herceg;A hercegnő)
Cassandra Clare:Végzet Ereklyéi sorozat(Csontváros;Hamuváros;Üvegváros;Bukott Angyalok Városa;Elveszett Lelkek Városa;Mennyei Tűz városa)
9/11 A kérdező kommentje:
Nem könyvekre gondoltam, és olvastam is már ezeket, de azért nagyon szépen köszönöm :)
2016. febr. 28. 17:13
10/11 anonim válasza:
Árnyvadászok (Shadowhunters)- ez tuti tetszeni fog, nagyon friss sorozat, és tinikről szól. A Csontváros/végzet ereklyéi könyvsorozat alapján készült :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!