Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudnátok mondani romantikus...

Tudnátok mondani romantikus leszbikus vígjátékokat?

Figyelt kérdés
Lehetőleg tini párkapcsolatról szóljon és a mostani korban vagy a jövőben játszódjon.
2016. febr. 5. 20:17
 1/5 anonim ***** válasza:
DEBS - [link]
2016. febr. 5. 20:22
 2/5 anonim válasza:

Ez nem tini

Ara csak egy van

2016. febr. 5. 21:50
 3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat! ;)
2016. febr. 17. 16:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Mindkét fél tini legyen? Mert ha nem szükséges, tudok ajánlani párat. Lesz közte olyan amiben mindkettő tini, a címek pedig ne tévesszenek meg, csak az eredeti címeket tudom. Nem tudom melyik elérhető szinkronosan, de felirat mindegyikhez van.

Fucking Åmål (Na ez van szinkronosan, mindkettő tini, viszont 98-as film lévén, 97-98-ban játszódik. De valami óriási, leszbikus filmeket nézők kötelező darabja!)

Adéle élete (szvsz. nem igazán jó)

Bloomington

Loving Annabelle

Szerelmem nyara

Anyone but me (sorozat)

Von Mädchen und Pferden

és még van pár. Belinkelek neked pár oldalt ahol válogathatsz. Az oldalak között rengeteg filmnél lesz átfedés (minden oldalon ott lesz), mert vannak amik alapok, de azért sok van.

[link]

[link]

[link]

2016. márc. 2. 21:14
 5/5 sakuya.ackemann válasza:
Sakura trick az első részt láttam az aranyos ^^
2016. márc. 12. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!