Miért mindenki Edwardért (Robert Pattinson) van oda mikor Carlisle (Peter Facinelli) sokkal jobban néz ki?
Figyelt kérdés
(twilight)2010. márc. 29. 17:12
11/18 anonim válasza:
énse értem mit szeretnek annyira Edwardban.. maximum a mosolyát de szerintem fujj a csávó. Carlisle egyértelműen jobban néz ki, nameg Emmett;DD
12/18 anonim válasza:
Ááááh én imádom Petert és Carlislet is. Rob meg hááát...ő a főszereplő, hivatalosan szingli(amikor nem KStew-val van hírbe hozva), van egy kisugárzása, fiatalabb Peternél, és még jó sok minden. Ajj, sztem minden Twi-srác nagyon helyes (L)
Kiowa, Peter, Jackson, Robert, Kellan, Jamie <3 -fő-fő kedvencek :)
13/18 anonim válasza:
EZ HÜLYESÉG EDWARD JOBBAN NÉZ KI MINT CARLISLE
14/18 anonim válasza:
nem értem mit esznek Roberten...
Ezerszer inkább Peter/ Carlilse <3
15/18 anonim válasza:
Nana! Ne általánosítsunk. Nekem pl. Edward bejön(Rob nem!), Carlisle viszont tényleg tetszik(Peter Facinelli<3 is!) Szóval ebből az jön le,hogy nekem Carlisle sokkal jobbn bejön mint Edward! :D
16/18 anonim válasza:
Carlisle sokkkkal jobban néz ki mint edward ( legalábbis Peter jobban néz ki, mint Rob)
Nem is értem hogy szeretheti bella Ed-et amikor Carlisle is ott van..
17/18 anonim válasza:
Nekem mindenhogy (külső,belső,színész,kisugárzás,történet stb...) sokkal jobban bejön Carlisle <3
18/18 anonim válasza:
Nekem Carlisle belsőleg és külsőleg is sokkal jobban tetszik, mint Edward. Valahogy jobb a karaktere, és 10 milliárdszor jobban néz ki, mint Edward :D <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!