Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért mindenki Edwardért...

Miért mindenki Edwardért (Robert Pattinson) van oda mikor Carlisle (Peter Facinelli) sokkal jobban néz ki?

Figyelt kérdés
(twilight)
2010. márc. 29. 17:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
énse értem mit szeretnek annyira Edwardban.. maximum a mosolyát de szerintem fujj a csávó. Carlisle egyértelműen jobban néz ki, nameg Emmett;DD
2010. ápr. 12. 21:22
 12/18 anonim ***** válasza:

Ááááh én imádom Petert és Carlislet is. Rob meg hááát...ő a főszereplő, hivatalosan szingli(amikor nem KStew-val van hírbe hozva), van egy kisugárzása, fiatalabb Peternél, és még jó sok minden. Ajj, sztem minden Twi-srác nagyon helyes (L)

Kiowa, Peter, Jackson, Robert, Kellan, Jamie <3 -fő-fő kedvencek :)

2010. máj. 2. 17:50
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
EZ HÜLYESÉG EDWARD JOBBAN NÉZ KI MINT CARLISLE
2010. máj. 23. 16:04
 14/18 anonim ***** válasza:

nem értem mit esznek Roberten...

Ezerszer inkább Peter/ Carlilse <3

2010. jún. 30. 22:16
 15/18 anonim ***** válasza:
Nana! Ne általánosítsunk. Nekem pl. Edward bejön(Rob nem!), Carlisle viszont tényleg tetszik(Peter Facinelli<3 is!) Szóval ebből az jön le,hogy nekem Carlisle sokkal jobbn bejön mint Edward! :D
2010. júl. 12. 19:34
 16/18 anonim ***** válasza:

Carlisle sokkkkal jobban néz ki mint edward ( legalábbis Peter jobban néz ki, mint Rob)

Nem is értem hogy szeretheti bella Ed-et amikor Carlisle is ott van..

2011. máj. 1. 14:47
 17/18 anonim ***** válasza:
Nekem mindenhogy (külső,belső,színész,kisugárzás,történet stb...) sokkal jobban bejön Carlisle <3
2014. máj. 23. 20:07
 18/18 anonim válasza:
100%
Nekem Carlisle belsőleg és külsőleg is sokkal jobban tetszik, mint Edward. Valahogy jobb a karaktere, és 10 milliárdszor jobban néz ki, mint Edward :D <3
2014. jún. 21. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!