Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ez melyik fajta film valaki...

Ez melyik fajta film valaki megmondaná nekem?

Figyelt kérdés
Még egyszer nagyon régen kissrác koromban láttam egy filmet a tv-ben és valamilyen boszorkányos fajta volt Sabrinának hívták a kis csajt meg minden és akkor még olyan is volt benne , hogyha ku** jól emlékszem , hogy azt hiszem egy iskolában voltak meg minden és minta volt benne egy kövér néger nő is aki tortát falt vagy csak egy nagy darab nő volt az aztán eléggé régi ó divatú volt is az iskola épülete hát akkor aztán emlékeim szerint majdnem ennyi volt de viszont aztán azért még arra emlékszem , hogy ennek a Sabrinának vagyis ennek a kis boszorkánynak aki körülbelül volt vagy 12-14 év körüli és az anyjával élt egy házba és nem a sorozatra gondolok mert már rá kerestem a filmre mert rá akartam keresni de nekem teljesen mást adott ki a sorozatot és nem a filmet és nem a Sabrina a tini boszorkányra gondolok arra a sorozatra amit említettem (sorozatra) hanem arra a filmre és hogy annak nem - e tudja valaki a címét és hát előre is köszönöm szépen annak aki megmondja örök hálám üldözni fogja ..
2016. febr. 2. 22:49
 1/3 anonim válasza:
Sabrina a kiskoru boszorkány
2016. febr. 3. 00:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem ez?

[link]

2016. febr. 3. 00:17
 3/3 A kérdező kommentje:
de de ez lesz az de viszont már megtaláltam és azért köszi
2016. febr. 3. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!