A Trónok harcában mi ez a rózsaszín levél?
persze, hogy nem Brienne öli meg...ki mondott ilyet? :) a sorsa lesz ugyan az, ugyanúgy mint Sandor esete a sorozatban, más karakter hozta ugyan abba a szituációba, de a sorsa ugyan az lett
még ha nem is láttuk meghalni, totál más a két helyzet, mivel míg Arya őt hátrahagyta élve, addig Brienne pedig lesújtott a kardjával Stannisre
Semmi újat nem mondtál amúgy. Azt eddig is tudtuk, hogy Stannis él a könyvben a kiadott Theon fejezet miatt. De mint Martin is mondta más az időrend ott. :P
kiváncsi vagyok, hogy ilyen kérdésre a hozzád hasonlók milyen más választ várnak? :) mondta volna hogy ''ja nálam is halott, meghal'' akkor meg kapná az ívet fanoktól hogy kösz a spoilert stb.
Aha, mert az nem spoiler, ha a sorozatban spoilerezik el. Hogyne...
Már miért lenne ugyanaz a sorsa, amikor leírta, hogy nem?
Hiszen ezzel is elmondta, hogy mi lesz a könyvekben: másképpen alakul a sorsa. :) Tehát amit felhozol érvként, abban semmi logika sincs.
Tehát szerinted a sorozat nem tiszteli azokat a nézőket, akik olvasták a könyveket és tartották a nézettséget az első pár évben? ;) Mondjuk ebben igazad van. Dumb és Dumber már nagyon elszállt. :)
Mindenesetre az egyetlen értetlen itt te vagy, aki nem tudja feldolgozni, hogy a sorozat és a könyv már más. :)
Hát nem. Minden amit én írok az az igazság. Abból is látszik, hogy te csak itt idegeskedsz, hogy megpróbálsz ugyan úgy írni mint én. (hehe, meg ugyan olyan smiley-k)
Dumb és Dumber? Nahát...micsoda egyéniség. Igazi rosszfiúval van dolgunk. A tudatlanok beszólása ez csupán, akik azt hiszik jobban ismerik a történetet azoknál, akik személyesen Martinal beszélték át a történetet évekig és vitték vászonra hogy a hozzád hasonlók egyáltalán megnézhessék.
A sorozat pedig pont hogy azzal tisztelte meg a nézőket(és a könyvet), hogy nem mutatták konkrétan Stannis halálát. Esélyt adva ezzel Martinnak, hogy az új évadra kiadhassa az új kötetet, amiben majd mindenki olvashatja, hogy Stannis tényleg meghal.
Amit én írok, az az igazság. (Hűha, most űbereltelek. Sakk-matt.) És ráadásul cseppet sem vagyok miatta ideges, veled ellentétben. (Különben már nem kötekednél teljesen feleslegesen valami olyasmi miatt, ami itt nem is kéne, hogy téma legyen.) :D
(+Én eredetibb voltam, mint te, mert kacsintósat is beraktam.) ;P
Már nehogy rosszfiú legyek, mert más véleményem van, mint a sorozatos fanbojoknak és fangörlöknek. (Ha már ugyanannak az írása, kísértetiesen emlékeztet ez a reakció a dumb és dumberre a wic-netesek reakciójához.)
Az hogy átbeszélték, még nem jelenti azt, hogy ugyanaz az elképzelésük és azt, hogy mindenkinek istenítenie kellene a munkájukat, mert akad benne hiba bőven. Nyugodtan imádd, de ne csapd már ki a hisztit, ha valakinek nem pont úgy jön le.
A hozzám hasonlók megnézhessék? Nincsenek hozzám hasonlók. Csak én vagyok. :P
Más meg megint más.
Nem létfontosságú számomra a sorozat, nem tettek ők szívességet azzal nekem , hogy megcsinálták. Maradj már egy kicsit a földön két lábbal.
(Elképzelem a szituációt, amikor a szülinapi puncsos tortán elfújom a gyertyákat 2009-ben és azt kívánom, hogy megkaphassam 2015-ben a Dumb és Dumber "bad pussy" jelenetet...xD)
A sorozat nem tiszteli meg semmivel sem az olvasókat, ha erre gondolsz. Simán elspoilerezhettek dolgokat (a saját levezetésed alapján is), miközben 5 évig mindenki elvárta, hogy azok a csúnya könyvolvasók ne tegyék tönkre a nézők élményét azzal, amit tudnak előre. Ha mégis elszólta valaki magát, akkor izzó piszkavasakkal kergették a máglyára.
De a saját, logikátlan (?) logikád alapján sem mutattak semmi tiszteletet. Na mindegy, nem mintha a tisztelet kölcsönös lenne.
Píííísz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!