Szerintetek hogyan folytatódott volna a Sebhelyesarcú, ha Gina életben maradt volna Manny halála után? Elvira, Tony élete hogyan haladt volna tovább?
Gina életben maradt Manny halála után,úgyhogy gondolom azt akarod kérdezni,hogy mi lett volna ha Manny nem hal meg. Szerintem,ha Tony időben megtudja,hogy összeházasodtak akkor nem lett volna ellenvetése(bár ebben nem vagyok biztos,mert valami beteges féltési kényszere van neki lehet tudatalattijában vonzódik Gina-hoz csak még ő sem tudja).
Tony-t megölték volna mindenképpen az biztos,de akkor viszont Manolo és Gina nem lettek volna ott és tovább élik életüket.
Elvira-val viszont nem tudom mi lett a történet után,de egyébként szerintem egyáltalán nem volt jó házasságuk se Tony-val sem előtte Frank Lopez-zel.(Ez magánvélemény,de szerintem Elvira egy ,,élek,de minek" személyiség.)
A kérdést úgy értettem, hogy mi történt volna akkor, hogyha Ginát nem lövik le, miután Manny meghalt?
Hiszen tudod, Gina még élt egy rövid ideig, miután Tony lelőtte Manny-t, viszont az ablakon keresztül lövéseket kapott a hátába, amelyek miatt azonnal meghalt. :(
Ja,hogy úgy értetted :) Akkor szerintem lezüllött volna és csak a drognak él onnantól. Elvégre azért elég súlyosan érinti az embert,ha a szerelme után rögtön meghal a bátyja is plusz a lövöldözés önmagában is nagy traumát okoz. Pláne,ha még drogos is,márpedig ő is keményen nyomta.
Vagy összeszedi magát és visszamegy az anyjához,dolgozni kezd meg ilyenek...
De én az előző verziót valószínűbbnek tartom. :)
Amúgy neked ki a kedvenc szereplőd ? Nekem Manny,ő a legjobb arc szerintem. Tony egy olyan kettős személyiség egyik oldaláról jó fej,másfelől meg egy se@gfej,de a dumái hatalmasak na meg Al Pacino alakítása :)
De Sosá-t is bírom annak ellenére,hogy a ,,rossz oldalon" áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!