AndiDina kérdése:
Ismertek horror filmeket?
Figyelt kérdés
Az utobbi időben nagyon birom a horror filmeket és szeretnek meg nézni egy durvábat mint a Jessabelle,Annabelle,Démonok között vagy a Boogeyman vagy a kör.Szoval ha ismertek ezeknél durvábat és szinkronost azt meg köszönném2016. jan. 31. 17:23
1/9 anonim válasza:
Halálos hallgatás
Babadook
Insidious 1-3. (az elsőhöz szerintem nincs szinkron, de kár volna kihagyni!)
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ meg fogom nézni.
2016. jan. 31. 19:25
6/9 anonim válasza:
Poltergeist - Kopogó szellem
A 2015-ös verziót még nem láttam, de az eredeti, az 1982-es az nagyon jó volt.
ÉS jó még a A rettegés háza is. Nekem mindkét verzió tetszett, az 1979-es is és a 2005-ös is :)
8/9 anonim válasza:
Kísértetjárás Connecticutban 1,2
Amityville Horror - A rettegés háza
Amityville - Ütött az óra
Darkness, a rettegés háza
Halottasház
13 kísértet
9/9 szaftosnokedli válasza:
bocsi h ide irok de sehol sem találom. ez egy japán horror film, h 4-en 2fiu 2lány elmennek asszem az egyik csávó házába bulizni, és az egyik lányt véletlenül megölik vagy mi, és az kísért. beledobják egy tóba. isznak drogozbak stb. tudna segíteni vki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!