Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudtok jó animét ajánlani?

Tudtok jó animét ajánlani?

Figyelt kérdés

Kezdő vagyok a kérdésben, eddig csak 3 sorozatot néztem végig (Avatar, Noragami, One punch man, most nézem az Elfen Lied-ot, de annak ma a végére érek), de mert elég nehezen találok olyat, ami kellően leköt. Elkezdtem párat, több kategóriában is, annyi biztos, hogy természetfeletti témakör érdekel, de mondjuk a Fairy Tailt pl kicsit gyerekesnek találtam, pár rész után abba is maradt (ahogy az Ao no exorcist, a God eater, meg a Dance with Devils is, ezekbe nem igazán tudtam beleélni magam).

Jó lenne egy Noragamihoz hasonló, egyszerre vicces és komoly(askább) animét találni, csak nem nagyon igazodom még el ebben a témakörben. Sajnos (vagy nem sajnos, még nem tudom, de vannak ellenérzéseim) a legtöbb valamiféle gimiben vagy iskolában játszódik, abból a korból meg már kinőttem, az már gondolati szinten nem érdekel.

A fentiek tükrében van valami, amit tudtok ajánlani? Vagy esetleg valami olyan, ami nem felel meg a leírtaknak, de szerintetek mindenképp érdemes megnézni?

2016. jan. 31. 15:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Egyik se játszódik iskolában, vicces és komoly is:

Fullmetal Alchemist: Brotherhood

Nanatsu no Taizai

Barakamon

Trigun

Tiger & Bunny

Hataraku Maou-sama!

Shingeki no Bahamut: Genesis

2016. jan. 31. 16:38
 2/3 anonim válasza:

Death note

Parasyte

Berserk

Nanatzu no taizai

No game no life

Mirai Nikki

Steins;gate

Hunter X Hunter (2011-es remaket nézd)

Mahou Shoujo Madoka Magica (Puella Magi Madoka Magica másik neve, kicsit elvont és szomorú történet, illetve itt nem a grafikán van a hangsúly)

Attack on titan

Code geass (főleg a 2. évadja szuper)

Gintama (ez hasonlít a On punch man-re, ez is shounen paródia, de azért vannak benne komoly részek is)

Spice and wolf

deadman wonderland

Shiki

Rainbow

Monster

Na én ezeket ajánlom, valószínűleg nem fog mindegyik tetszeni, de ezek azért komolyabb alkotások, a nagyrészük szerintem tetszeni fog.

2016. febr. 1. 23:11
 3/3 Sworley válasza:
Full Metal Alchemist-et én is csak ajánlani tudom, nekem is az elsők között volt amit megnéztem Brotherhood és a Bölcsek kövének nyomában is nagyagyon jó:D
2016. febr. 2. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!