Oroszlánkirályban Szimbának fia is született jól tudom? És Kopa volt a neve, nem? Valaki írja le!
Figyelt kérdés
(Bátyám, nem hiszi el hogy lánya született, tudom 2részben is lánya lett. De akkor már nem volt ott kopa.)
Bocsi a helyesírásért!
2016. jan. 30. 20:08
1/8 anonim válasza:
Ez igaz! Simbának van egy Kopa nevű fia. Ő Vitani-val jött össze, de Zira ledobta egy szikláról bosszúból, Zordon halála miatt. Elvileg túlélte.
2/8 Gérard12 válasza:
Lehet már késő de igen volt 2 fia is.
1. Kopa aki Kiaránál is idősebb, őt Zira megakarta ölni de túlélte elméletileg.
2. Kion akiről van egy sorozat is.
3/8 anonim válasza:
Sajnos a sorozatban nem derült ki, hogy ki az a Kion :( pedig klassz lenne!
4/8 anonim válasza:
Nem élte túl Kopa
De még ott van Kion is
5/8 anonim válasza:
Kionról van sorozat és az egyik reszben benne is vannak Kovuék csak akkor nem ertem Kion a 2.részben hol van
8/8 Balasa Bence válasza:
Kopa Szimba és Nala első kölyke. Mindenki azt hitte róla, hogy Zira megölte őt bosszúból Zordon haláláért - ezért féltette annyira Szimba a második gyermekét, Kiarát - de a kölyök túlélte a támadást, és felnőttként visszatért a szülőföldjére. Újra találkozott a családjával, és gyermekkori szerelmével, Vitanival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!