Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek a Highschool...

Mi a véleményetek a Highschool DxD-ről?

Figyelt kérdés

akik végig nézték az animét vagy akár olvasták a light novelt , mi a véleményetek róla(ha eltekintünk attól, hogy főleg a 3. évad eltér a LN-től)? Szerintetek mennyi esély van egy 4. évadra?

UI.:Lehetőleg ne olyanok írjanak, akik CSAK azért sz*rozzák, mert ecchi és minden"5 percben előbukkan egy-egy mell

2016. jan. 28. 18:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Alapvetően az első évad jó volt, a második évad a történet elmélyítésének ellenére is unalmas volt, a harmadik meg borzalmas. Mivel egy brainless ecchi lehet hogy kap még évadokat, a Novel megengedi.

Ugyanakkor, engem mélyen ledöbbent hogy másodvonalbéli ecchik és shounenek tömegszámra kapják az évadokat, mert a Japán tiniknek erre áll a cerka, közben egy értelmes animét nem tudnak kidobni évente. Unalmas hogy minden klisés szarrá butul vissza ma.

2016. jan. 28. 18:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Sikeres, úgyhogy biztos folytatják. Szerintem erősen túlértékelt. Sokszor az ecchi jeleneteket a legrosszabbkor dobják be és rosszul is tálalják. Ez sokat elvesz belőle. A High School DxD-re is nagyon igaz, hogy a kevesebb néha több. Nem azt mondom, ne legyen benne fan service, mert akkor már nem is ez a sorozat volna, de ha tartanának egy kis mértéket, az sokat segítene rajta.

Emellett kezelhetnék kicsit érettebben benne a meztelenséget és úgy általában a szexualitást. A MC egy klisés Gary Stu light novel háremhős, aki egyszer perverz és csak a csöcsök tudják előhozni a képességeit, máskor meg megretten a pỉnától. Inkonzisztens és ettől függetlenül is, egyik "szerepben" sem jó. Személyisége, mélysége a karakternek nincs. A lányok meg két dolog miatt szeretik, mert Gary Stu és mert ő a vörös sárkány-császár vagy mi az isten (nem magyar felirattal nézem, tököm tudja, hogy fordították). A történet előrehaladtával pedig egyre inkább OP is.

A setting, animáció, art design és a sound track viszont nagyon jó.

Összességében sokkal több potenciál volna benne, mint amit kihasználnak, láttam már annál jobb shonent, ecchit és akció animét is.

2016. jan. 28. 18:55
 3/4 A kérdező kommentje:
Nos én speciel nem azért nézem, mert ecchi és erre áll a cerka, engem inkább a története kötött le és bár meg kell mondjam vannak ettől sokkalta jobb animék, engem mégis leköt. Én kb a 14-15. light novel kötetig elolvastam és azt kell mondjam igen jó volt, ahhoz képest, hogy ecchi, mi több sztem az ecchik közül a jobbak között van. (Megjegyzem a LN-ben nincs annyi ecchi jelenet sem, legalábbis én kevesebbnek tapasztaltam.) A személyiségben csak kis mértékű változás van, a klisék meg szinte már beleépültek az animék világába, de ha azt nézzük, akkor be kell látni, hogy a klisé szinte már elkerülhetetlen, mert már nem nagyon van olyan amit egyszer már ne láttunk volna. Nos én személy szerint re,élem lesz nem csak 4. hanem több évad is vagy legalább lefordítják a light novelt.(amit egyébként az acteam már valameddig, kb a 3. fejezetig le is fordított)
2016. jan. 30. 09:45
 4/4 anonim ***** válasza:
50%

Nekem kedvencem az összeset láttam és meg is van HD-ben gépen. Soha életemben nem röhögtem annyit mint a DXD részeken.

Am meg lesz 4. évad mer rengeteg szálat nem zártak le.

Akinek meg az a baja h tonnányi +18-rész van benne az ne nézzen ecchi-t.

Bár szerintem az anime eleve nem gyerekeknek való de laikus (pl anyám) úgy is csak azt látja belőle h "rajzfilm".

2016. márc. 3. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!