Miről szól a Bíborhegy? Nyugodtan lehet spoiler is
Nekem nagyon nem tetszett mert szinte tudni lehetett előre mi történik.
A sztori nagyjából annyi, hogy van egy gazdag csaj(az apja gazdag) akinek az a tehetsége, hogy látja a holtakat. Már gyerekkorában az egyik szellem óva intette bíborhegytől, de nem értette. Felnőttként megismerkedik egy fiatal feltalálóval aki befektetőket keres. A pasas a nővérével lesz a társaság titokzatos vendégei. A lány apjának nem tetszik, nyomoztat utána, és csak annyit derít ki, hogy a pasas nős. Ezért felajánl egy kisebb összeget, hogy tűnjenek el, és a lányét hagyja békén, mert ugye a leányzó belehabarodik.
A gazdag apuka meghal. A lány hozzámegy feleségül a pasashoz, majd vidékre költözik a pasashoz. Amikor megérkezik, derül ki, hogy a régi ütött-kopott kastélyt nevezik bíborhegynek, mert télen az időjárás miatt a föld alól valami trutymó tör fel, ami vörös, és olyan mintha minden vérben lenne. A kastélyban él a pasas nővére is aki furán viselkedik. A lány napról napra gyengébb, betegebb, és persze a házban is lát szellemeket. El kezd kutatni, és szép lassan rájön, hogy mind a pasas felesége volt.
A végén persze kiderül (amit már előre lehetett tudni), hogy a pasas és a nővére testileg is vonzódnak egymáshoz. Voltaképpen a nővérke az aki egy sorozatgyilkos idegbeteg, és ő öl meg mindenkit, kezdve a saját anyjukkal. A végén a pasas aki tényleg beleszeret a lányba szintén meghal, mert a nővére leszúrja. A végén persze a nővér is meghal..
Elég unalmas film volt.
Jól leírta az első én csak annyit tennék hozzá, hogy szerintem nem volt unalmas, csak nem éppen horrorfilm.
Egy család drámája igazából, a szellemeknek alig van szerepük benne. Ha szereted a drámák lassú tempóját, akkor ezzel se lesz gond.
Egyet viszont nagyon elszúrtak benne. Én moziban néztem egy barátommal és szakadtunk mikor előjöttek a szellemek és ott hörögtek, meg vonaglottak. Ez a rész valahogy nem jött be, nagyon gagyi volt.
De ennek ellenére a történet tetszett :)
ma 11:11
Pedig még a moziban is mint horror film vetítették. Egyszer nézhető, de ha valaki nem látta, akkor nem veszített sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!