Melyik a legjobb Tarantino film?
Mindenkinek más tetszik.
Nálam az Aljas nyolcas viszi most a prímet, de nem azért, mert ez a legújabb.
Egy viszont biztos, a Halálbiztost mindenki hátra helyezi.
Arra viszont készülj fel, hogy nagyon lassúak a filmjei és vannak benne üresjáratok, ami miatt szerintem is jogosan támadják, plusz figyelni kell a párbeszédeket.
Szal más filmben két perc alatt lezajlik az, hogy elmennek a főszereplők egy adott helyre na itt ez simán 20 perc :D
Ezeket mindenképpen nézd meg:
Kutyaszorítóban, Ponyvaregény, Kill Bill 1-2., Sin City, Becstelen Brigantyk, Django, Aljas Nyolcas
Nekem a kedvencem a Ponyvaregény. A legtöbb ember szerint az a legjobb filmje. Imdb-n is az áll a legnagyobb pontszámmal.
Viszont szerintem, nem nagyon tudsz mellé lőni, ha az első filmjével a Kutyaszorítóbannal kezdesz. Aztán mehetsz sorba. De, nehogy a fos új szinkronnal nézd. Régi szinkron, vagy eredeti nyelv.
1. Ponyvaregény
2. Kill Bill
3. Becstelen brigantyk
4. összes többi
A Sin City egyébként Robert Rodriguez filmje. Az ő filmjeibe is érdemes belekóstolnod, főleg ha szereted a vérben tocsogós jeleneteket.
Kutyaszorítóban a kedvencem bár azt láttam tőle utoljára (persze még az Aljas Nyolcas előtt). Én azt ajánlom a Kutyaszorítóbannal kezd mert az az első filmje és az is teszi le tulajdonképpen a filmjei alapjait: érdekes és emberi párbeszédek, pop kulturális utalások, sötét humor, nem teljesen időrendi cselekmény, sok néha stílizált erőszak és kiszámíthatatlan cselekmény és befejezés. Ezek miatt nem való mindenkinek a filmjei.
Ha nagy filmes guru vagy akkor meg megpróbálhatod kiszűrni azt a tömérdek filmes utalást amit belepakol a filmjeibe. Legyen az egy hasonló ötlet vagy zene. Mert Tarantino nem egy igazán eredeti rendező, bevallottan merít ötleteket minden filmből amit látott mégis ez teszi a filmjeit "mássá".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!