Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik a legjobb Tarantino film?

Melyik a legjobb Tarantino film?

Figyelt kérdés
Már sok jót hallottam róla,de eddig egx filmjét sem láttam. Kíváncsi vagyok melyikkel "kéne" kezdeni.:)
2016. jan. 25. 21:25
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
Hát ha még egyet sem láttám akkor a Ponyvaregénnyel kezd, örök klasszikus. Én mondjuk jobban szeretem a mostani filmjeit, tehát a Becstelen Brigantykot, Djangot, Aljas nyolcast de az összes filmje eszméletlen jó. Van egy stílusa, tehát van akit ez taszít és nem szereti Tarantinot de remek rendező, ez tagadhatatlan.
2016. jan. 25. 21:31
 2/7 anonim ***** válasza:

Mindenkinek más tetszik.

Nálam az Aljas nyolcas viszi most a prímet, de nem azért, mert ez a legújabb.

Egy viszont biztos, a Halálbiztost mindenki hátra helyezi.

Arra viszont készülj fel, hogy nagyon lassúak a filmjei és vannak benne üresjáratok, ami miatt szerintem is jogosan támadják, plusz figyelni kell a párbeszédeket.

Szal más filmben két perc alatt lezajlik az, hogy elmennek a főszereplők egy adott helyre na itt ez simán 20 perc :D

2016. jan. 25. 21:34
 3/7 anonim ***** válasza:

Ezeket mindenképpen nézd meg:

Kutyaszorítóban, Ponyvaregény, Kill Bill 1-2., Sin City, Becstelen Brigantyk, Django, Aljas Nyolcas

2016. jan. 25. 21:35
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem a kedvencem a Ponyvaregény. A legtöbb ember szerint az a legjobb filmje. Imdb-n is az áll a legnagyobb pontszámmal.

Viszont szerintem, nem nagyon tudsz mellé lőni, ha az első filmjével a Kutyaszorítóbannal kezdesz. Aztán mehetsz sorba. De, nehogy a fos új szinkronnal nézd. Régi szinkron, vagy eredeti nyelv.

2016. jan. 25. 21:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem a Ponyvaregény.
2016. jan. 26. 08:43
 6/7 anonim válasza:

1. Ponyvaregény

2. Kill Bill

3. Becstelen brigantyk

4. összes többi

A Sin City egyébként Robert Rodriguez filmje. Az ő filmjeibe is érdemes belekóstolnod, főleg ha szereted a vérben tocsogós jeleneteket.

2016. jan. 26. 14:44
 7/7 anonim ***** válasza:

Kutyaszorítóban a kedvencem bár azt láttam tőle utoljára (persze még az Aljas Nyolcas előtt). Én azt ajánlom a Kutyaszorítóbannal kezd mert az az első filmje és az is teszi le tulajdonképpen a filmjei alapjait: érdekes és emberi párbeszédek, pop kulturális utalások, sötét humor, nem teljesen időrendi cselekmény, sok néha stílizált erőszak és kiszámíthatatlan cselekmény és befejezés. Ezek miatt nem való mindenkinek a filmjei.

Ha nagy filmes guru vagy akkor meg megpróbálhatod kiszűrni azt a tömérdek filmes utalást amit belepakol a filmjeibe. Legyen az egy hasonló ötlet vagy zene. Mert Tarantino nem egy igazán eredeti rendező, bevallottan merít ötleteket minden filmből amit látott mégis ez teszi a filmjeit "mássá".

2016. jan. 26. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!