Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik film lehet ez?

Melyik film lehet ez?

Figyelt kérdés

Még kiskoromban videó kazettán láttam a trailerét egy filmnek. A Robin Hood (1991) trailerével volt egy kazettán, de már nem tudom milyen film előtt.

Egyetlen jelenet van a fejemben az egészből. Egy sötét hajú férfi lovagol egy fákkal szegélyezett (nagyon sok a zöld) úton, maga előtt fog egy eszméletlen vagy halott nőt, akinek kibontott vöröses haja van. Szemei nyitva vannak. Leszáll a lóról és felülről látjuk, hogy a földre fektetni a nőt, kibontja a fehér blúzát és mohón csókolgatni kezdi a melleit.

Valami olyasmi rémlik nekem, hogy úgy értelmeztem ovis ként ezt a jelenetet, hogy a férfi szerette a nőt, de meghalt és ezért most közösülni fog a holttestével. De abban sem vagyok utólag biztos hogy a nő halott-e vagy csak sokkos állapotban van és azért olyan mozdulatlan.

2016. jan. 25. 20:42
 1/2 anonim ***** válasza:

Én sajnos nem tudom mi lehet, de leírtak alapján érdekes lehet.

Leírtak alapján nekem először az Az Álmosvölgy legendája jutott eszembe, de abban nincs ilyen rész. :(

2016. jan. 26. 07:41
 2/2 A kérdező kommentje:

Igen, azt ismerem. Nem az. Ez egy régebbi kosztümös film lehet.

- a kérdező

2016. jan. 27. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!