Melyik film lehet ez?
Még kiskoromban videó kazettán láttam a trailerét egy filmnek. A Robin Hood (1991) trailerével volt egy kazettán, de már nem tudom milyen film előtt.
Egyetlen jelenet van a fejemben az egészből. Egy sötét hajú férfi lovagol egy fákkal szegélyezett (nagyon sok a zöld) úton, maga előtt fog egy eszméletlen vagy halott nőt, akinek kibontott vöröses haja van. Szemei nyitva vannak. Leszáll a lóról és felülről látjuk, hogy a földre fektetni a nőt, kibontja a fehér blúzát és mohón csókolgatni kezdi a melleit.
Valami olyasmi rémlik nekem, hogy úgy értelmeztem ovis ként ezt a jelenetet, hogy a férfi szerette a nőt, de meghalt és ezért most közösülni fog a holttestével. De abban sem vagyok utólag biztos hogy a nő halott-e vagy csak sokkos állapotban van és azért olyan mozdulatlan.
Én sajnos nem tudom mi lehet, de leírtak alapján érdekes lehet.
Leírtak alapján nekem először az Az Álmosvölgy legendája jutott eszembe, de abban nincs ilyen rész. :(
Igen, azt ismerem. Nem az. Ez egy régebbi kosztümös film lehet.
- a kérdező
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!