Melyik film lehet ez?
Szóval, még kisgyerekként egyszer láttam egy filmet a hálózat tv-n amiben egy hosszú hajú fickót ártatlanul juttattak börtönbe valami miatt de nem emlékszem a címére meg hogy őszinte legyek sok mindenre sem belőle, de amire igen azt megpróbálom összefoglalni hátha valakinek ismerős lesz.
Az első amire emlékszem hogy a fickó farkasember maszkban belopózik valami nőhöz, akivel aztán szeretkeznek egyet (talán a barátnője volt vagy ilyesmi, nem emlékszem de ismerték egymást) majd kimegy a fürdőszobába és amikor visszamegy a nője ki van nyírva, a rendőrségi szirénák pedig már hallatszódnak, ezért futni kezd egy mezőn, vagy dombon vagy ilyesmin ahogy menekül, arra emlékszem ebből hogy elesik és bukfencezik is egyet így kapják el a zsaruk. A sitten pedig rászáll a börtönigazgató és folyamatosan szívatja. Ebből arra emlékszem hogy az egyik rab megszúrja egy késsel amikor a rácsnak támaszkodik, meg hogy a börtönigazgató az egyik őrrel levágja a fickó haját, meg nyilván össze is verik, aztán a végén magánzárkába dobják ahol már van egy másik fickó aki évek óta ott van. Kb. ennyi van meg a filmből. Meg annyi hogy van egy üdvédnő aki ki akarja hozatni mert tudja hogy ártatlan, meg az a jelet rémlik még belőle amikor egy másik fickóhoz mennek a zsaruk akinek szintén hosszú haja van és épp a csajának basszusgitározik amikor becsöngetnek hozzá. Bocsi hogy csak ennyit tudtam összekaparni, de mondom, tényleg nagyon-nagyon régen láttam már.
Még leírom hátha segítség lesz hogy a film úgy saccra kb. 86 és 95 között játszódhat. Már csak a stílusából ítélve is. (Meg abból hogy kb. a legtöbb szereplő úgy néz ki mint ha a Skid Row-ban vagy a Guns N Roses-ban zenélne.) Ne haragudjatok hogy több infó nem jut eszembe, de ha valamelyikőtöknek ezekről beugrik valami hasonló film akkor feltétlen írja le hátha az lesz az.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!