Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Barki tudja hasznalni a Kodi...

B1nc1 kérdése:

Barki tudja hasznalni a Kodi nevu programot? Kene egy kis segitseg.

Figyelt kérdés
A programot letoltom majd a system file manager-be berakom a [link] add-on-t amit majd zip file bol konyitom a hubwizard-osat majd a programokba installalom a hubwizardot aztan meg visza megyek a system--addon-ba es az xbmc.repos nevu filet installalom zip-bol, azon belul is azt amejiknek az a neve, hogy lambada. Ezutan a videon belul berakom a Genesis nevu add-on-t es itt tortenik a problema. Nem akar HD movie-kat lejatszani csak HQ-kat, HD filmekre azt irja, hogy stream not found (vagy valami ilyesmit). Probaltam mar mindent, ujra rakni az egeszet, meg raktam fel mas add-on-okat hatha az segit pl. xinfinity vagy metaltalk (vagy mi annak a neve) de nem mukodik. Barki tudja mi lehet a baj?

2016. jan. 24. 05:55
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!