Miről szól a Pretty Little Liars első 4 évada?
Régebben néztem a sorozatot, de olyan bonyult lett a történet, hogy elvesztettem a fonalat, ezért abbahagytam. Most viszont szívesen folytatnám, de sok mindenre nem emlékszem és nem akarom megint végignézni, amit már láttam, mert sok időbe telne.
Nem kell hosszú leírás, csak a legfontosabb cselekmények. Előre is köszönöm! :)
Szia!
Hat eleg sok minden tortenik de megprobalom tomoren leirni: tehat alison meghal kulonleges korulmenyek kozott aria hazater talalkozik emilyvel es a lanyok ujra joban lesznek mindenkivel tortenik valami hannaval nem akar lefekudni a baratja ezert szakitanak vagyis nem de aztan megis ,emily rajon hogy leszbikus es beleszeret alison volt hazanak uj lakojaba Mayaba ,Spencer kavarni kezd testvere mellisa baratjaval, aria pedig megismeri ezrat akirol kesobb kiderul hogy a gimnazium uj magyartanara lett,ekkor a negy lanynak fenyegeto uzenetek erkeznek a bizonyos A -tol .Jenna es toby visszajonnek rosewoodba toby a kulonos fiu joba lesz emilyvel es mindent megopsztanak egymassal:) ....
elerkezik mona szulinapja amit egy taborba tart meg spencer rajon h mona a ... monat beszallitjak a readlybe ami egy ugymond elmegyyogy intezet hanna anyja rossz anyagi helyzetbe kerul ezert lop a bankbol :/ hanna talalkozik calebbel akivel azota is egy part alkotnak:) aria titokban jar ezraval de errol szulei semmit sem tudnak, apropo a szulei szetmennek mert aria apja felrelep ezert testvere( nem tom a nevet)lopni kezd .Emily es Maya osszejon ezt katona apja jol viseli anyja annal rosszabbul utalja mayat.... ezert kutat a taskajaba es talal egy fuves cigit amit odaad maya anyjanak es ezrt elkuldok egy elvono szerusegre 3 honapig.
nezd vegig mindenkepp az 1-3. evadig a negyediket en nem talalom magyarul sehol de meg felirattal sem szvl azt valaki aki kedves belinkelhetne nagyon orulnek
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!