Mi olyan Jó a Keith c. filmben?
Figyelt kérdés
Most néztem meg és szerintem BORZAMAS!!!!:S:S:S
Sírós filmet akartam, és erről csak jót olvastam meg hogy mennyit bőgtek rajta stb stb....Na mondom ok akkor megnézem..
Szőrnyü volt :O egyszerűen nem is értem hogy valakinek hogy lehet ez a kedvence :O
Végig semmi nem törént benne , ok... gondoltam na majd a végén biztos lehet bőgni,...hát ..semmi :S...
Ugyanazt a filmet "néztük" ?Fórumokban rosszat nem is írnak róla csak ilyeneket hogy :szenzációs, meg hogy film még nem volt ilyen hatással rám :O
Valaki magyarázza már meg !!!!!PLS
2010. márc. 28. 03:15
1/4 anonim válasza:
nekem se jőtt,be,vártam hogy tegyem rám hatást,de..inkább untam.Maga a tőrténet megható,de nem nézném meg még1x..elég volt egyszer végigszenvedni.
2/4 anonim válasza:
Én sem mondanám azt, hogy "fantasztikus" a film. De itt főleg a történet az, ami meghatja az embereket! Ott van a fiú, aki súlyos beteg, meg fog halni - de ezt a fontos momentumot, szinte csak a legvégén fogod megtudni - ennek ellenére hatalmas életereje van és küzd az álmáért! És ott a lány, aki még sosem volt igazán szerelmes és nem tudja milyen is szeretve lenni. Aztán egymásra találnak és nem minden mesebeli, mint pl. a hamupipőkében. A legvégén pedig, a lány Keith apjával összerakja a furgont és bár már a fiú, akit annyira szeretett - és még a szüzességét is neki adta - halott, ő valóra váltja az álmát...
3/4 anonim válasza:
Keith élni tanít. Nem az a lényeg, hogy a főszereplője egy rákos srác, aki beleszeret egy lányba... az a lényeg, hogy felfordítja az életét, hogy mer menni, tenni, cselekedni, hogy nem adja fel, hogy ÉLNEK ketten együtt, boldogok. Az égbolt a határ, és... mindent szabad. Ezt mutatja meg Keith, ezt kéne mindenkinek felfognia.
4/4 anonim válasza:
Nekem a kedvenc filmem, mert egyszerre sírtam rajta és nevettem. Ha nyitott szívvel nézed, és próbálod beleélni magad a karakterek érzéseibe, akkor rád is nagy hatással kell hogy legyen, mert ez tényleg egy szenzációs film. Őszintén szólva mióta megnéztem, bele vagyok zúgva jesse Mccartneyba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!