Arrow: Így a 10. rész után. KI VAN A SÍRBAN?
Figyelt kérdés
Szerintetek? Kezd egyre izgalmasabb lenni. :)2016. jan. 22. 13:37
1/20 anonim válasza:
Ugye? :D
Mivel Felicity nagyon kiakadt, ezért olyan, aki fontos neki, pl. az anyja.
És az még oké is lenne, mert illene ahoz a részhez, Darkh valami olyat mondott Quentinnek, hogy elveszi tőle a legfontosabbat, vagy mi.
Mert ugye Donna meg Quentin járnak.
Amúgy jó lenne, ha valaki a csapatból hullana ki. Sokan vannak, ráadásul Laurel olyan mint egy szobanövény. Csak úgy áll, és csak úgy van. Idegtépő. :D
2/20 anonim válasza:
Laurel vagy Dig lesz, Diget sanszosabbnak látom, és megmagyarázná Felicity kiakadását
3/20 anonim válasza:
Igazából Diget se siratnám meg....
Nem bírom már egy ideje, szóval felőlem aztán..:D
4/20 A kérdező kommentje:
Az 1es válaszolóval egyetértek. Szerintem vagy Donna, vagy Dig. Felicitynek e 2 személy elvesztése fájna a legjobban. Szerintem. :D
2016. jan. 22. 18:52
5/20 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=BHdhYlCZBvg
Láttátok már?
Szerintem ebből elég egyértelmű, szoval úgy nézzétek meg:)
6/20 anonim válasza:
hát nekem ez nem volt egyértelmű, vagy én vagyok a hülye?
7/20 anonim válasza:
Oliver azért nem sírna Donna sírjánál, még a saját anyjánál se sírt. Diggle lesz szerintem. Bár ne legyen igazam ő az egyik legjobb a sorozatban.
8/20 anonim válasza:
Oliver el se ment az anyja temetésére. :D
9/20 anonim válasza:
Hát én a videóból Theát gondolom, de akkor ne legyen ő, mert ő az egyik kedvencem:)
10/20 anonim válasza:
kétlem, hogy Thea lenne, bár ő irritál a legjobban. Roy visszatéréséből gondolod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!