Mi ennek a 2 szappanoperának a címe? :D
Figyelt kérdés
1: a főszereplő egy fiatal lány, talán Palomának hívták. A szülei meghaltak, és ha jól rémlik 2 fiú is csapta volna neki a szelet,de ő kis visszahúzódó volt és a 2 nagynénjével élt együtt, akik közül az egyik kedves volt vele, a másik pedig nagyon ellenséges. A végére kiderült,hogy igazából nem haltak meg a szülei, mert az anyja a kedves "nagynéni", az apja pedig a pap.
2: a főszereplő egy idősebb hapsi,aki a sorozat legelején meghal. De a lelke mintegy beleköltözik egy fiatalabb, izmosabb, hosszú fekete hajú hapsiba, aki szerintem szintén akkor halt meg. Így kap egy fiatal testet, emlékszik mindenre és hazamegy. Ugye mivel senki sem hinné el neki a sztoriját, így lassacskán a családja közelébe férkőzik az új testben és visszakap mindent.
2016. jan. 19. 21:42
1/4 anonim válasza:
a második a Második élet szerintem
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, az az. Köszönöm :D
2016. jan. 20. 16:06
3/4 anonim válasza:
ja és az első is eszembe jutott: A szerelem nevében, ha jól sejtem
4/4 A kérdező kommentje:
szerintem az
2016. jan. 21. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!