Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » IMAX kamerával miért nem...

IMAX kamerával miért nem forgatnak filmet?

Figyelt kérdés

Christopher Nolan és JJ Abrams is nyilatkozta, h mennyire oda vannak az IMAX-ért, halálra dicsérték a technikát, majd mindketten benyögik, h a Csillagok közöttet és a SW esetében is csak 1 jelenetet forgattak ilyen kamerával.

Miért nem forgatják le vele az egész filmet?

Voltam itt Pesten IMAX teremben és meglepet, hogy mennyire életlen a kép. Ha jobban odafigyel az ember és nem merül bele a filmbe ki lehet szúrni azt a jelenetet amikor ilyen kamerát használtak mert hirtelen minden tűéles lesz. Nekem hatalmas nagy csalódás ez az IMAX dolog, nem is értem miért nem lehet az egész filmet ilyen formában felvenni. Valaki aki nagy moziguru leírná, hogy miért nem?

2016. jan. 18. 09:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Egyszeru a valasz: Piszok draga :)
2016. jan. 18. 10:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Így van, rohadt drága. Nagyon kevés van belőle.

A Star Wars-ban melyik jelenet volt amit IMAX kamerával vettek fel?

2016. jan. 18. 16:27
 3/3 anonim ***** válasza:
A Transformers legújabb része IMAX kamerákkal forog végig. Ez lesz az első film amit csak IMAX kamerákkal vettek fel. És amúgy jah, rohadt drága, a nagy blockbusterekre meg úgyis menni fognak mint az állat, lásd pl. egy Star Wars.
2017. ápr. 20. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!