A Heroes: Reborn c. sorozatot értem akkor is, ha már nem tiszta a 2006-os Hősök sztori?
Anno néztem a Hősöket. Én szerettem, de tudom h a harmadik évadnál volt olyan h ráhagytam me' elkezdett hülyeség lenni. Aztán lett 4. évad is és az kimaradt az életemből...
Most látom h Heroes Reborn cimmel van egy 15-ös sorozat, a hősök sztorival egy külön álló dolog. Esetleg arról nem tudtok véleményt mondani?
Mert ha tudnám h megéri, meg jó, akkor elölröl elkezdeném a hősök szorit, me fejbe halványan az első évadra emlékszem csak. De ha nem szükséges a sorozathoz, akkor nem pocsékolnám el az időt. :)
A Reborn egy reboot-sorozat, ami a Hősök-univerzumon alapszik. Nem folytatása a kaszált sorozatnak történet szempontjából, sem előzménytörténete, hasonló mintha spinoff lenne.
Kritika: a napokban kaszálták el ezt a sorozatot is. Sorozatjunkie-n mindig van kritika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!