Mikor jön ki a Straight Outta Compton magyar szinkronnal?
Én csalódtam benne. Sokkal jobb filmet vártam. :/ Pont azért mert imádom az N.W.A-t.
"Szerintem sem szerkezetileg sem történetileg nem tekinthető jó filmnek. Tisztában vagyok azzal, hogy a rajongók, és a filmet a zenéje vagy kulturális hatása miatt megnézők ezzel nem értenek egyet, de nekem egy jó filmhez ennél több kell." - Jeremy Larner
Egyébként rohadt sok hiba volt benne:
1. Arabian Prince, az NWA egyik alapító tagja még említés szinten sem jelenik meg.
2. Dr. Dre World Class Wreckin' Cruját szintén kihagyták a sztoriból (zenetörténetileg nem olyan fontos, viszont már volt 2 lemeze, mielőtt összeállt volna az NWA)
3. Eazy és Dre elég sokáig odamondogattak egymásnak (ez is totál kimaradt, egyetlen diss szám sincs megemlítve)
4. 2Pac a "Hail Mary"-t veszi fel a stúdióban, ami viszont 1997-es, tehát Eazy-E halála után készült.
5. Szintén a 2Pac-os jelenetben Dre mutat egy részletet Pac-nak a "California love" instrumentáljából, ami szintén később készült.
6. A Bone Thugs már 1994-ben együtt dolgozott Eazy-vel, és nem akkor küldék el a demójukat, amikor már a halálos ágyán feküdt.
7. A DPG, RBX, és Rage még csak említés szintjén sem kerültek bele. Nyilván nem lehet mindenkit szerepeltetni két és fél órában, de RBX pl. Dre másik szövegírója volt DOC mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!