Mirk kérdése:
A Teen Wolfban miért van ennyi homoszexuális?
Figyelt kérdés
Értem én, hogy most el kell fogadni az ilyesmit, de az MTV szó szerint népszerűsíti a homoszexualitást, meg úgy állítja be, mintha egy középiskolában a diákok fele meleg lenne. Az iskolai meg szórakozóhelyes jelenetek másból sem állnak csak meleg fiúk enyelgéseiből. Rohadt idegesítő.2016. jan. 14. 18:19
1/5 anonim válasza:
Tinisorozat, sok lány is nézi, így tökéletes fanservice. Amúgy szerintem az egész sorozat az a Nogitsune óta.
2/5 Bob the builder válasza:
mert csak buzancsok nézik
3/5 anonim válasza:
Én lány vagyok, engem nem zavarnak a fiúk, de pl. a The 100-at abbahagytam a leszbikus szál belépésekor, mert azt nem bírom nézni.
Szóval igen, a tinilányok nyálazhatnak rá erősen, és a Teen wolf nagyon erősen rá is játszik, például a Stiles/Derek (b)romance-re, voltak érdekes jelenetek, mintha csak a készítők összekacsintottak volna a tinilányokkal. Szerintem nem baj ez, a célközönségnek megfelel. Valamilyen szinten társadalmi elvárás is, hogy toleránsak legyenek (ezért szerepel minden filmben, sorozatban legalább egy fekete bőrú). Ennyi baj legyen.
4/5 anonim válasza:
Mert a sorozatot egyedül a jó pasik miatt érdemes nézni. Ezzel pedig meleg nézőket is jobban bevonják, nem csak a tinilányokat.
5/5 anonim válasza:
Stilinski és Derek? Akkor már értem miért dobták ki az útvesztőbe. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!