Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hol találok leírást a Titkos...

Hol találok leírást a Titkos küldetés c. ausztrál sorozatról?

Figyelt kérdés
Gyerekkoromban nagyon szerettem, de nem találok róla semmit. Mi volt az eredeti címe?
2010. márc. 26. 21:12
 1/6 anonim válasza:

Angolul ez a címe: Misson Top Secret

Magyar leírást persze én sem találok, de angolul biztosan fogsz találni.

2014. szept. 8. 10:19
 2/6 anonim válasza:
Én is keresem ezt a sorozatot magyar szinkronnal :Jó lenne valahonnan meg szerezni
2015. jan. 3. 17:19
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem angolul is megfelelne, de még úgy sem találom sehol sajna :(

Még általános iskolás voltam amikor úgy 95-ben vagy 96-ban leadták a 2-es csatornán.

Emlékszem az osztályba is sokan szerettük. :)

2017. jan. 15. 12:45
 4/6 anonim válasza:
Nekem németül megvan. Nagyon sok éve szereztem meg, kimondhatatlanul sok keresgélés árán. Magyarról mondjatok le. 2 évad, 2x6 rész. Nálunk anno feldarabolva adták le a 2-es csatornán, talán 3-4 részletben.
2017. febr. 20. 17:18
 5/6 anonim válasza:

Megtaláltam. Fenn van Youtube-on. Az első rész linkje, többit értelemszerűen felajánlja:

https://www.youtube.com/watch?v=xLJffKZQnUk

2017. febr. 20. 17:25
 6/6 anonim ***** válasza:

3-as vagyok.

Köszi szépen! :) Baromi rég kerestem már. Igaz nem eredeti nyelven van, de már 1 éve németet is tanulok. Gyakorlásra sem lesz utolsó!!! :)

Még 1x 1000 köszönet!

2017. márc. 5. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!