Hol találok leírást a Titkos küldetés c. ausztrál sorozatról?
Figyelt kérdés
Gyerekkoromban nagyon szerettem, de nem találok róla semmit. Mi volt az eredeti címe?2010. márc. 26. 21:12
1/6 anonim válasza:
Angolul ez a címe: Misson Top Secret
Magyar leírást persze én sem találok, de angolul biztosan fogsz találni.
2/6 anonim válasza:
Én is keresem ezt a sorozatot magyar szinkronnal :Jó lenne valahonnan meg szerezni
3/6 anonim válasza:
Nekem angolul is megfelelne, de még úgy sem találom sehol sajna :(
Még általános iskolás voltam amikor úgy 95-ben vagy 96-ban leadták a 2-es csatornán.
Emlékszem az osztályba is sokan szerettük. :)
4/6 anonim válasza:
Nekem németül megvan. Nagyon sok éve szereztem meg, kimondhatatlanul sok keresgélés árán. Magyarról mondjatok le. 2 évad, 2x6 rész. Nálunk anno feldarabolva adták le a 2-es csatornán, talán 3-4 részletben.
5/6 anonim válasza:
Megtaláltam. Fenn van Youtube-on. Az első rész linkje, többit értelemszerűen felajánlja:
6/6 anonim válasza:
3-as vagyok.
Köszi szépen! :) Baromi rég kerestem már. Igaz nem eredeti nyelven van, de már 1 éve németet is tanulok. Gyakorlásra sem lesz utolsó!!! :)
Még 1x 1000 köszönet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!