Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szeretnék filmkritikákat...

Szeretnék filmkritikákat írni. Hol tudnék?

Figyelt kérdés
Nem feltétlen újságra, hanem weboldalakra gondolok. Sok filmet szoktam nézni, és mindig hagy bennem valami nyomot egy-egy film. Kialakul bennem egy vélemény, amit másokkal is megosztanék. Mely filmkritikákkal kapcsolatos weboldalakat keressem fel? Egyáltalán, érdemes vele foglalkoznom, vagy hagyjam a fenébe?
2016. jan. 12. 15:32
 1/1 anonim ***** válasza:

Heló!

Az egyik legjobb választás - főleg, ha kezdő vagy -, ha blogolsz. A másik az, hogy ráírsz oldalakra, amik filmekkel foglalkoznak, hogy "Hé, itt vagyok, erről emg erről írnék". Én is sokszor cisnáltam ezt. Írtam a moovie pont hu-nak, és azt mondta az oldal vezetője, hogy ok. Például. Esetleg írhatsz olyan oldalaknak, mint mondjuk a cinestar. Ott pédlául nem kell, hogy minőségbben nagyon jó legyél. Nem úgy , mint mondjuk egy Filmvilágnál.

Nekem is saját blogom filmes blogom, és ez mellett írok nagyobb oldalakra. Szerinte mez jól működik, így ezt ajánlom. Főleg, ha teljesen kezdő író vagy.

2016. jan. 12. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!