Fura, hogy senki nem hozta fel a Schindler listáját, pedig függetlenül attól, hogy ki hogy áll az adott témához, esetleg Spielberghez, érdemes megnézni.
Ettől függetlenül nekem a kedvencem a Zsaru pánikban című erősen B kategóriás és indokolatlanul lenézett és ismeretlen vígjáték. A mindenki számára jól ismert beépített rendőr story-hoz nyúlt egészen másképp, mint ahogy megszokhattuk. Kifejezetten vicces, pörgős és erős karakterekkel operál. Mindenkinek ajánlom.
Emellett fel lehetne még hozni a Rob Roy című filmet is, egészen jól sikerült darab.
2016. jan. 13. 01:16
12/17 Synesztro válasza:
A Sírok között Brutális lett tőle. Az Elrabolva Trilógia szerintem a csúcs, a Chloe pedig olyan szinten izgató, hogy alig bírtuk végignézni párommal, szex szünet nélkül:D:D:D
2016. jan. 13. 06:52
13/17 anonim válasza:
A másik férfi, és A szupercsapat
2016. jan. 13. 14:12
14/17 anonim válasza:
Én ami filmjeit eddig láttam az mind tetszett: Baljós árnyak, Non Stop, Elrabolva 1-2-3, Sírok között, Ismeretlen férfi, Éjszaka hajsza, Fehér pokol. Mind tetszett, más-más miatt. A Schindler listáját még nem láttam de arról csak jót olvastam.
2017. jan. 14. 21:47
15/17 anonim válasza:
Szia! Igazi fanatikusnak mondanám magam,ezért kb az összes,de halál komolyan az összes filmjét már láttam! Melyik lett a legjobb? Melyik a kedvencem? Az ÖSSZES!!! Non-stop,csatahajó,atomcsapda,szupercsapat,elrabolva-trilógia,felhők közül a nap,éjszakai hajsza...stb....... bocsi,ha nem túl konkrét,én így vagyok liam neesonnal és a filmjeivel!
2017. jan. 21. 19:28
16/17 anonim válasza:
Michael Collins, Schindler Listája, Non Stop 😀
2018. okt. 24. 03:01
17/17 anonim válasza:
Az én kedvencem tőle egyértelműen a Schindler listája. De számos remek alakítása van még. Amiket még nagyon szeretek tőle:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!