Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik csatornán játaszák ezt...

Melyik csatornán játaszák ezt a sorozatot?

Figyelt kérdés
Egyik nap kapcsolgattam a tv-t, és az egyik csatornánál megálltam. Reklám volt, és pont egy sorozat "bemutatója" volt, ki is írták mikor lesz stb.., de arra már sajnos nem emlékszem, mint ahogy arra sem, hogy melyik csatornán adták. A sorozat címe: My crazy ex. Igaz sztorikat mutat be. A CBS reality-hez hasonló csatornán adják.

2016. jan. 12. 06:25
 1/3 A kérdező kommentje:
Bocsánat! Játszák*
2016. jan. 12. 06:28
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Pontosabban : játsszák .

Ha a toldalék hasonult j hangot is tartalmaz, akkor hosszú sz-et kell írni a szótő és a toldalék találkozásakor.

Konkrétan nem tudom kérdésedre a választ , de talán segítségül szolgálhat ez a cím : [link] . Itt visszafelé is tudsz kutakodni a különféle adók műsorai között. Írd a keresőjükbe , kérj értesítést a vetítés helyéről , idejéről . Nekem bevált. :)

2016. jan. 12. 06:52
 3/3 anonim ***** válasza:
2016. jan. 12. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!