Van olyan film amely a FarCry játéksorozat bármelyikét dolgozza fel?
Figyelt kérdés
Az mindegy hogy időrendben előbb volt e mint a játék vagy sem. Egy film van 2008 ból Uwe Boll-tól a Far Cry de az nem igazán hű a játékok hangulatához.2016. jan. 11. 15:38
1/2 anonim válasza:
Háát a 3nak van valami kis videó sorozat félesége amiben Vaas kínoz egy csávót. El van ásva a homokban, csak a feje látszik ki. durca.. :D nemtom mi a neve de biztos rátalálsz, youtubeon fent van. A Vaast játszó színész nagyon ott van, jó lett :) a másik nem konrétan FarCry film.. a Blood dragonhoz hasonló hangulatú fél órás film: Kung Fury!!!! :D b4szott jó, semmi köze a Blood dragonhoz de szerintem hasonlóak.. ha nem játszottál a Blood dragonnal akkor pótold be és aztán nézd meg a Kung Furyt. Nagyon hangulatos mindkettő :)
2/2 A kérdező kommentje:
Én kimolyabb filmre gondoltam. A kung fury egy paródia :)
A blood dragon pedig... annyi köze van a farcryhoz hogy a ubisoft az fc3 enginre (tudom duniaengin 2) építette. De a történet, az élmeny az teljesen más és nekem nem is tetszik ezért. köszi
2016. jan. 12. 15:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!