Ismertek olyan japan vagy koreai filmet, sorozatot aminek nem happy end a vege?
Figyelt kérdés
Pl. a fiu es a lany szerelme nem teljesedik be, mert az egyik fel ongyilkos lesz vagy valami ilyesmi. Olyan szep, siros, szenvedos film erdekelne.2016. jan. 10. 11:57
1/3 Kamilla20000623 válasza:
A Fehér Pokol (eredeti címe: The Grey). Nézz róla előzetest, szerintem a film egyszerűen zseniális. :)
2/3 anonim válasza:
A Yuuki japán film Kamenashi Kazuyával egyszerűen zseniális. Szomorú, én fél csomag zsepit elhasználtam közben, de akkora élményt adott, hogy az hihetetlen.
Ráadásul mi is tanulhatnánk Yuukitól, a főszereplőtől :)
3/3 anonim válasza:
Koizora
Van belőle film és sorozat. Én csak a filmet láttam, de legalább 3-szor egymás után, annyira szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!