Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nem lehet hogy Phasma kapitány...

Nem lehet hogy Phasma kapitány megmentette Han Solot miután leesett a hídról?

Figyelt kérdés
Lehet beleesett ő is a szemétbe, ahová Phasmát zárta, aztán valahogy kijöttek. Csak mert Harrison Ford fog játszani a 8. részbe. Meg azért elég gáz egy trilógia első részében meghalni ilyen kevés szereppel. Mi szükség volt Phasmára? Kellett egy jó figura a Happy Meal menühöz? Igaz Tarkin is így halt meg a 4. részben. Majmolták az egészet.

2016. jan. 9. 19:19
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja és ha valaki nem látta bocs a spoilerért!
2016. jan. 9. 19:21
 2/8 anonim ***** válasza:

Mondjuk előtte átdöfte fénykardjával

De lehet hogy azt is túlélte. Sekélyes lenne ha így folytatódna a történet. A meglepetéseknek a történetíró fantáziájából kell születnie és nem abból hogy a forgatókönyv egy ideig elhallgat előlünk bizonyos dolgokat.

2016. jan. 9. 20:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem szellem lesz mint anno yoda, obivan meg darth vader a film végén vagy valami visszaemlékezés során találkozunk vele.. nem hiszem h túlélte a szúrást + zuhanást + robbanást mert ugye felrobbant az a szutyok. Meghalt, fogadjátok el. Nekem is hiányozni fog.. átkozom kylo ren nevét, köcsög emós.
2016. jan. 11. 17:48
 4/8 A kérdező kommentje:
Han Solonak köze nem volt az erőhöz, hogy lett volna már belőle szellem? Semmi jedi-képessége nem volt a 4 film alatt, aztán majd rögtön szellem lesz, ami a jedik körében is igen ritka. Hát nem hinném.
2016. jan. 11. 18:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Han meghalt, el kell fogadni
2016. jan. 11. 19:01
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem csak a történet szempontjából, hanem filmrendezői szempontból is így kellet lennie. (és pont ezek miatt a filmrendezői szempontok miatt fog meghalni Luke és Leia is a 9. rész végére, talán Leia túl fogja élni, mert ő a 9. részre még "csak" 65 éves lesz)

Ők már öregek, a régi szereplők közül is a legfiatalabb már 60 éves. Nem is bírják már annyira a "pörgést", nehezebben viselik a forgatások közti utazást, ha pedig történik velük valami, akkor nem is épülnek fel valami gyorsan. (már ha felépülnek)

Szerinted mi lett volna akkor, ha Harrison Fordnak a forgatás alatt nem a lábszára, hanem a combcsontja tört volna el? Még most is lábadozna, ha egyáltalán túlélte volna. Rajongói szempontból is szomorú lenne, de filmrendezői szempontból egy rémálom lett volna, pláne egy ilyen filmnél.

Tény és való hogy benne van IMDB-n a castingban de közel sem biztos, hogy szerepelni fog benne. Másrészt ha szerepelni fog, akkor is szerintem max. egy hologramüzenet vagy egy látomás erejéig.

2016. jan. 12. 20:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Az IMDb-t bárki szerkesztheti, akár én is, magamat is odaírhatnám, hogy szerepelek a 8. részben.
2016. jan. 12. 20:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Darth Maul is túlélte hogy kettévágták és beleesett a szakadékba, bár ő Sith nagyúr volt... De bármi lehetséges. Én nem zárom ki.
2017. márc. 4. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!