Nektek mennyire fontos, hogy egy filmben jó színészek legyenek?
Nagyon ritka az ilyen, mivel a Marvel látványfilm megalomániát követi mindenki, sajnos. Ritka, sőt szerintem a legtöbb moziszínész karakterszínész inkább. Szerintem mára a sorozatokba skillesebb színészek vannak mint filmekben, de ez csak az én véleményem.
" hogy van egy film, jó forgatókönyv, jó zene, jó helyszín, stb. stb. ," és emellé van egy jó színész... akkor jönnek össze az olyan mesterművek mint a Donnie Darko teszem azt. Ebben Jake Gylenhaal szerepelt, még 15-16 éve.
Most az a kérdés hogy fontos-e hogy jó legyen a színész, vagy hogy híres? Mert nem ugyanaz. Hogy jó legyen, az nagyon fontos, mert utálom, amikor egy nagyszerű sztorit elront egy színész, aki csak van és nem érzi át, hogy mit csinál. Mert akkor én sem fogom átérezni a filmet. Robert Pattinsont például mindenki ismeri, és borzalmas. Bocsi, ha te épp szereted, lehet a rendezők hibája, mert a Twilightban katasztrófa, a Vizet az elefántnak c. filmben pedig nem olyan rossz. Ha ismeretlen színész, de jó, átéléssel játszik és hihetően, akkor részemről tökéletes.
A híres színész viszont egyfajta garancia. Pattinsonos filmet nem nézek, mert őt nem szeretem, Dicapriótol viszont bármit megnézek, mert tudom, hogy jó filmekben játszik. És persze szeretem, ha ismerem a színészeket, de nem kötelező.
Hogy jó vagy rossz-e a színész, az egy tizes skálán 5. Ennyit számít. A felét.
Hogy híres-e, elismert? Az 1. Jó érzés tudni, hogy ki az, de ha jó a film, teljesen mindegy.
Amúgy csak én röhögöm hogy például egy ismert (Nem feltétlenül jó filmben) szerepel 1-1 borzalmas színész, a CGI orgiát nem rontja el, de kirívóan rossz, még is minden fan odáig van érte mert szeretik a filmet.
Például Vasember RDJ a bosszúállókban szerintem egyszerűen ripacs, viccesen az de még is az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!