Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi annak a filmnek a címe...

Mi annak a filmnek a címe amelyikben elrabólják egy nőnek a gyerekét?

Figyelt kérdés

a rendőrség hoz neki egy másik gyereket, azt mondják, hogy az övé, de mindenki tudja hogy nem az, bedugják a bolondok házába, egy pap segít neki, mert ő is a korrupt rendőrség ellen dolgozik, és a film végén a rendőrök odaadják a gyereket akit hoztak egy másik nőnek, azt mondják hogy megtalálták az igaz ianyját de közben nem az?

Ennyit tudok a tartalomból, esetleg véleményeket is mondhattok róla, ja és állítólag igaz történeten alapszik.

2016. jan. 5. 21:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Talán az Elcserélt életek -re gondolsz Angelina Jolie-val a főszerepben.
2016. jan. 5. 23:01
 2/3 anonim ***** válasza:
én úgy tudom van egy olyan film, ahol az iszlám állam elég egyoldalú és kirekesztő látásmódjára akar utalni, mert van egy nő, aki férjhez megy egy arab pasihoz és aztán odautaznak hármasban és a csalág nem akarja őket visszaengedni, a gyereket elveszik a csajtól, mert ő tiltakozik és a végén visszaszöktetik őket a saját hazájukba, mintha az volna a címe, hogy a lányom nélkül soha, de lehet, hogy egészen másra gondoltál, nem biztos, hogy ilyen elrablásra, a gyermekrablás a palánk utcában viccesebb talán az egy magyar film
2016. jan. 5. 23:39
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, az első válaszoló írta a filmet amelyikre gondoltam.
2016. jan. 6. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!