Csak én érzem így a mai filmekkel kapcsolatban ezt?
A régi filmek sokkal több színészi játékot, emberi értéket, mélyebb mondani valót vonultattak fel, mint a maiak.
Manapság mintha átbillent volna a mérleg és túl sok CGI, látvány, túl sok blockbuster jellemző.
Persze ma is készülnek kiváló alkotások, de arányuk egyre csökken.
Ti hogy vagytok vele?
Nos, ha több színészi játékot akarsz látni, akkor nem látványfilmet kell nézni. Ennyire egyszerű.
A mostani látványfilmek színészeinek is vannak más típusú filmjei. Robert Downey Jr., Mark Ruffalo stb.
Egyébként én úgy meg tudok nyugodni egy-egy régebbi filmen. Teljesen más volt a filmek ritmusa. Lassabb kamerakezelés, kevesebb vágás, jobb szövegkönyv. Visszasírom.
Én is ugyan ezt látom.
A régebbi filmeknek (80,90 esetleg 2000-es évek legeleje) sokkal jobb forgatókönyvük volt, sokkal jobbak voltak a helyszínek, a térben,időben való elhelyezés. És a színészi játék is sokkal jobb volt.
Ezért is inkább a régebbi filmeket nézem. Rengeteget láttam már és még rengeteg van amit nem, szóval egy darabig elleszek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!