Star wars 7-tel. Kapcsolatban segít valaki?
Azok nem klónok csak hasonlóak nincs Neger klón .
Szerintem az öreg Dart Szidiusz köszön vissza mesterként
Leia fia a Ray-el. folytatott küzdelem után életben marad
Az első kérdés nekem is homály
Ray-ben termeszetes uton is benne lehet az ero, de szerintem a kovetkezo reszekben ki fog derulni hogy o is valami ismert szereplo leszarmazottja.
A rohamosztagosok nem klonok, volt is egy megjegyzes ezzel kapcsolatban, sot Finn elmeselte hogy gyerekkoraban raboltak el a csaladjatol.
Kylo Ren (azaz Ben Solo) eletben maradt. Hogy miert allt at a sotet oldalra azt meg nem tudjuk, a Legfobb Vezernek nevezett sotet jedi forditotta at (Snoke), aki Luke Skywalker tanitvanya volt, csak attert a sotet oldalra. Luke ezert is ment el remetenek. Amugy Ben Solo is Luke tanitvanya volt.
Némi zavar van az Erőben válaszolók terén is.
-Reyről nem sokat tudni, akár Luke gyereke is lehet. A fénykardos emlékek és az erőhasználat miatt szerintem kapott padawan kiképzést, csak elnyomottak lettek az emlékek
-klónok a Birodalom alapítása utáni években le lettek cserélve emberekre, majd az Első Rend idején már gyerekeket vesznek el a családjuktól és őket képzik rohamosztagossá
Snoke mondja a parancsnoknak, hogy vigye el hozzá Kylo-t befejezni a képzést. 99%, hogy ki lett menekítve
A Sötét Oldalra átállás oka még nem derült ki
-Rajongói elméletek szerint Darth Plagueis lehet Snoke, aki Sidious mestere volt amíg az meg nem ölte. Csak Sidious szerint olyan hatalmas volt, hogy képes volt legyőzni a halált, életet teremteni stb., így akár életben is maradhatott. Ez vagy igaz, vagy nem, később majd kiderül a kiléte. A császáron és Vaderen kívül voltak még a Sötét Oldalon páran, csak nem viselhették a sith címet. Sötét erőhasználók, inkvizitorok stb.
-Kylo Ren árulta el Luke új rendjét a képzés alatt, ezt a fénykardos látomásban is lehet azt hiszem egy pillanatra látni. ami kérdéses, hogy Luka tanítványai halottak, vagy egy részükből lettek Ren lovagjai. Mert Snoke nem Darth, hanem a Ren lovagjait alapította meg, ezért lehet tényleg kihaltak a sithek, vagy a módszereik.
Ray jedi, egyértelmű. Eddig is sok jedi votl az univerzumban, nem csak a Skywalker család. Van, aki így születik, mint Anakin.
A látomás talán arról szólt, hogy valami kapcsoaltban áll vele. Szerintem Luke gyermeke lesz... Vagy valami ilyen.
Solo meghalt.
Miért állt át: Mert Veder nyomdokait akarta követni. De az is elhangzik, hogy Snoke legfőbb vezér csábította át. Szóval Snoke folytatta a sötét oldalt.
"akinek Luke kardja látomásokat küld"
Nem a kard kuldte a latomasokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!