Ki volt a legjobb Bond és Bond lány?
Esetleg kifejtés is jöhet. Illetve korod és nemed.
kőszi.
James Bond mindig népszerű volt a nők körében, nincs olyan Bond-film, amiben ne így lenne. Így magától értetődik, hogy sármos, jóképű, igazán férfias, tehát szerintem még anno Pierce Brosnan-nek állt legjobban a szerep.
Bond-lányból viszont nem tudnék kimondottan egyet kiemelni, egy ilyen férfihoz kinézetre több bombázó is jól illik, például Lana Wood, Jane Seymour, Barbara Bach, Denise Richards, vagy Berenice Marlohe.
Perce Brosnan-t szerettem a legjobban, meg most Daniel Craiget is.
Nőként a lányokat kinézetileg nem tudom megítélni. Színészként Sophie Marceau közülük a kedvencem.
Kedvenc James Bondom:Daniel Craig szerintem hozza illik a legjobban Bond karaktere es nagyon sajnalom hogy tobbe nem szeretne Bond lenni a Spectre Utan.
A kedvenc Bond lanyom pedig:Diana Rigg aki az ofelsege titkos szolgalataban szerepel. Egyebkent szerintem a regi Bond filmek kozzul ez a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!