Fradnay kérdése:
A Star Wars világában, Luke miként alapítja újra a jedi rendet?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Kissé gondban vagyok. Luke új jedi rendjével kapcsolatban két verziót is olvastam. Az egyik szerint nagyon mereven a régi hagyományok szerint építette újra, egy másik szerint viszont, nagyon szabados szellemben teremtette újjá a rendet. Akkor most melyik az igaz, a népszerűbb elképzelés?2016. jan. 1. 23:42
1/2 anonim 

válasza:

A régi hagyományok szerint azért eléggé bajosan építette újra, mivel abból az időből senki sem maradt, magától nem nem tudhatta.
2/2 anonim 

válasza:

A régi EU-ban kicsit szabadabb volt, például engedte a házasságot.
Az újban szerintem valahol a kettő között, ha esetleg nem láthatta a holocronokat meg a Könyvtárat. De mivel SPOILER:elbukott és legalább 1, de szerintem több tanítványa Ren lovag lett ezért kisebb lehetett a fegyelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!