Mi a véleményetek a Once Upon A Time-ról?
Nekem tetszik, de azért a Teen Wolffal, illetve a Pretty Little Liars-szal nem lehet összehasonlítani.
Az elején még nem nagyon indul be a cselekmény... Most az 1. évad 3. részénél tartok, és hiányzik belőle az izgalom. A részek végén nem vagyok kíváncsi arra, hogy most mi fog történni... Szerintetek érdemes folytatni, vagy inkább kezdjek el másikat?
Az 5. evadot nezem. nem bantam meg h elkezdtem. Akarmi is tortenik benne eppen, marcsak nemely karakterert is megeri neznem, Regina, Hook, Zelena vagy Rumplestiltskin.
Es szeretem h a mindennapokbol egy kicsit kiragad es magaba szippant a gyermeki bájával :)
Néztem én is, az ötödik évadig kifejezetten tetszett, de az ötödik évad, (még csak a felénél tartanak) eddig nem tetszett.
A hosszú sorozatok átka, hogy rétestésztaként nyúlik a cselekmény, s egyszer eljutnak oda, hogy kevés lesz az igazán jó ötlet a cselekmény tovább görgetéséhez, s kínlódásba fulladnak.
A Sötét Úrnő szerencsétlenkedik a szerepében, s az évad felénél megint azt a kört futják, amit már sokszor...
Érdemes nézni a sorozatot, bár nem tudhatjuk másoknak milyen igényei vannak vele szemben.
Abban meg reménykedem, hogy az ötödik évad második felére kiegyenesedik a történet.
Talán már a lezárásra is megérett a sorozat.
A színészek játéka széles skálán mozog, vannak, akik lubickolnak a szerepükben - értük is érdemes nézni - de vannak gyengécskén megformált karakterek is.
Hihetetlen jó sorozat, imádom. Mindenképp folytasd. Persze, az eleje lassabb, mert minden szereplőt lassan megismerünk a visszatekintésekből (ezt imádom benne), de nagyon érdekes. Később pedig lesz izgalmasabb is, ne aggódj. Bár nem annyira akció-sorozat, mint a teen wolf meg a pll, de ezeket én is nézem és szeretem, úgyhogy valamennyire egyezik az ízlésünk, ezért folytasd ezt is, meglátod, milyen jó. Annyira jól beleépítik a már ismert mesehősöket és mégis egy csomó új tulajdonságot/történetet kitalálnak nekik, Fantasztikus.
Én az 5. évadot is imádom, talán jobban is az eddigieknél. :)
Én egyébként az említetteken kívül Vámpírnaplókat, Gossip girlt és Ahst is nézek (többek között). Egy barátnőm a Vámpírnaplókat nézte csak, neki is ajánlottam és már be is ért, ő is imádja. Nekem is úgy ajánlották és nem nagy kedvvel kezdtem hozzá, azt hittem ilyen gáz gyerekmese, de magával ragadott. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!