Nip/tuck-osok! Ki az az oreg no akit Christian kenytelen megdugni mert maskepp bepereli?
Figyelt kérdés
(vegul azt hiszem nem dugja meg csak felig vagy valami de a lenyeg hogy ez a koveteles es igy megoldodik a problema)
A no neve, szezon, epizod szam, barmi johet. Koszonom!
2010. márc. 25. 10:47
1/3 anonim válasza:
A sorozatban Mrs. Grubman nek hivják, és az eredeti neve Ruth Williamson,de nem vok benne biztos.Első évad harmadik epizódjában van ez a megd.gos rész. Pontosabban nem d.gja meg mert a nő elsirja magát, h a férje halála ota nem nyult hozzá senki és Christian is csak azért, mert zsarolja ezzel. Ha nem pontos az info akkor sorry, de rég néztem és nem emlékszem mindenre.
2/3 anonim válasza:
ohh ugyan szivesen,nincs mit. Én köszönöm h segithettem!!
3/3 anonim válasza:
Tudom,régen kiírt kérdés,de hátha tud vki válasszal szolgálni.:)
6. évadnál tartok és a 3. évadban ugye repülőbalesetben meghal Julia anyja. Hogy-hogy most meg szerepel?? Hogy van ez?:) Vmelyik részt kihagyhattam,amiben csodás módon "feltámadt"???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!