Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nip/tuck-osok! Ki az az oreg...

Nip/tuck-osok! Ki az az oreg no akit Christian kenytelen megdugni mert maskepp bepereli?

Figyelt kérdés

(vegul azt hiszem nem dugja meg csak felig vagy valami de a lenyeg hogy ez a koveteles es igy megoldodik a problema)

A no neve, szezon, epizod szam, barmi johet. Koszonom!

2010. márc. 25. 10:47
 1/3 anonim ***** válasza:
A sorozatban Mrs. Grubman nek hivják, és az eredeti neve Ruth Williamson,de nem vok benne biztos.Első évad harmadik epizódjában van ez a megd.gos rész. Pontosabban nem d.gja meg mert a nő elsirja magát, h a férje halála ota nem nyult hozzá senki és Christian is csak azért, mert zsarolja ezzel. Ha nem pontos az info akkor sorry, de rég néztem és nem emlékszem mindenre.
2010. márc. 25. 14:07
 2/3 anonim ***** válasza:
ohh ugyan szivesen,nincs mit. Én köszönöm h segithettem!!
2010. márc. 27. 21:23
 3/3 anonim válasza:

Tudom,régen kiírt kérdés,de hátha tud vki válasszal szolgálni.:)

6. évadnál tartok és a 3. évadban ugye repülőbalesetben meghal Julia anyja. Hogy-hogy most meg szerepel?? Hogy van ez?:) Vmelyik részt kihagyhattam,amiben csodás módon "feltámadt"???

2013. febr. 14. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!