Hogy szerezzek könnyen feliratkozókat?
https://www.youtube.com/channel/UCy0Flr_hAjYVlFTRT4Nciog
Ez a youtube csatornám, de elegem van! Már elég sok ideje meg van, és videókat is csinálok, értem, a régiek elavultak, de az idő múltával sokat javultam, de az emberek még mindig nem akarják megnézni, egy-kettő ember mindig akad aki dicséri, de amikor meglátom hogy más embernek a videóját a halálba dicsérik, az enyémre rá se bagóznak, nyomnak egy like-ot megszokásból, tiszta szemétség. Akad egy-két helyesírási hibám, de arra már oda figyelek, de az böki a legjobban a csőrömet, hogy megkérdem a barátomat akinek 900 Sub-ja van, hogy hogyan csinálta hogy olyan sok lett, köszönök, köszön, kérdezek, direkt nem válaszol, kilép, belép 1 óra múlva, megkérdezem, megint kilép, szóval nem árulja el, és ez nem fair! FIGYELEM! NEM KÉREK BUNKÓ, ÉS LEALACSONYÍTÓ HOZZÁSZÓLÁSOKAT, MERT NEM AZÉRT ÍRTAM EZT KI HOGY BELEKÖSSETEK, HANEM AZÉRT HOGY SEGÍTSETEK! Szerintem ezt többségében a Star Stable Online fan-okat fogják érdekelni! :)
Vannak bizonyos játékok amelyek önmagukban is szórakoztató nézni vagy akár egy jó kis számmal alávágva igen élvezhetőnek mondható. Lásd: Agar.io
Azoknál a játékoknál amelyek még zenével is unalmassá tudnak válni, a videós a saját hangját veszi fel és rakja a videó alá ezzel színesítve azt.
Sőt! Sok Youtuber a hangjával együtt még ( általában ) az arcát is felveszi ezzel sokkal személyesebb kapcsolatot teremtve a nézőivel.
Azzal, hogy a videósok a fent felsoroltakat betartva töltenek fel egy videót, a néző beleláthat a készítő személyiségébe, láthatja hogyan néz ki kívülről.
Neked az a problémád, hogy a videóid se zenével, se anélkül nem kelti fel az emberek érdeklődését. ( legalábbis annyira nem, hogy végignézzék a videót )
De válaszolok én a barátod helyett.
A sikeres videózáshoz a következők a követelmények:
- Megfelelő anyagi háttér
- Idő
És a legfontosabb a SZEMÉLYISÉG, mivel kévés olyan videóst látsz akik hang és kép nélkül videóznak és úgymond befutottak ezen a téren.
Rosszul csinálod, ha ez ennyire zavar...
Én 5 éve töltöm az időmet videózással a Youtube-on, nekem is átlag 10-20 nézőm van egy videóra, de egyáltalán nem zavar, mert szeretem készíteni a tartalmat és élvezem, amit csinálok. Az hogy van aki megnézni, esetleg szórakozik is rajta, az már extra.
Na szóval, n sürgesd! És ha így állsz hozzá akkor a kisugárzásod se lesz jó, amitől nézőket veszíthetsz.
A feliratkozó szerzéshet csak annyit fűznék hogy ozd meg! Fb-n, oldalakon és még ahol tudod.
Meg a videók címe! Ha egyszer kiírod hogy 1. évad vég akkor a következő rész neve "2. évad 1. rész".
Elsőre az "Az új lány és a barátja 1.rész" című videódba néztem bele, és aza a baj hogy a chat megvan nyitva és látom hogy oda is kiírod meg még pluszba a szöveget a videóhóz, ami nem feltétlen a legjobb. De ez még türhető. Na meg a ló szörzet színélvel már legyünk tisztába "fehér" olyan szőrzet szín nincs. Csak világos szürke ami hasonlít a fehérhez de nem az! Meg számomra gyorsan jön a szöveg, mert szeretem hangsujjal olvasni a szöveget.
(6. válaszoló vagyok csak véletlen elküldte xD)
Na folytassuk a regényünket xD.
Szóval a lépés utáni kicsit gyorsabban az az ügetés amúgy hála égnek Te tudod hogy az vágta. :D
Való életben nem ilyen gyorsan tanulnak meg az emberek lovagolni úgyhogy szerintem ehez tartsd maga :D.
Meg ez az elsőtítés a halálom. Oké egy kis élvezetet is ad de nagyon rossz.
Na most felyeztem be a regényemet xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!