Mit csináljak, ha muszáj megnéznem moziban a Star Wars-t úgy, hogy utálom és egy részét se láttam?
Kövezzetek meg, ássatok el élve, de utálom a Star Wars-t :D Elmennem meg muszáj, ha csak nem történik valami.
Mit tehetnék, hogy ne rontsam el mások kedvét, viszont én gyűlölöm ezt a filmet?
Hát, akkor elég vicces a helyzet, mert amit szeretsz, pont az van az új StarWars-ban is. Háború, de azért vannak vicces jelenetek, és van egy elég drámai vonulata is a történetnek.
Lehet azt utálod a legjobban ebben a filmben hogy talán még a nagy hájp ellenére is szeretnéd.
Ugyanígy voltam tinikoromban a Cameron Titanic c. filmjével. Nem értettem mi az a nagy felhajtás a film körül (és akkor még net sem volt!) Elvből nem néztem meg. De pár évre rá valahogy mégis láttam, és tetszett. Nem lett a kedvencem, de el kellett ismernem, hogy tényleg jól meg lett csinálva a film.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!