Daviddzon12 kérdése:
One-Punch Man 2. évad?
Figyelt kérdés
Tud valaki valamit h van-e készülőbe?2015. dec. 26. 00:28
1/17 anonim válasza:
Még nem közöltek hivatalos információt.
A nézettség/siker alapján lehet számítani rá.
2/17 anonim válasza:
Nincs elég anyag... és egy ideig nem is lesz. Ha csak nem a webcomic alapján haladnak akkor még van bő 1-2 év mire lesz még egy évadra anyag.
3/17 anonim válasza:
Nem kell aggódni.Azt mondják h 2016 elején lesz 2.évad csak az ünnepek miatt nem kezdtek hozzá.:)
4/17 originalmedhawk válasza:
én azt olvastam hogy 2017-be fogják folytatni / kiadni a 2.évadot :D
5/17 anonim válasza:
Hello nem tudok rola de mellekesen mar van kint egy Ova resz es Special is :))
De ha ezeket mar tudod akkor vedd ugy hogy nem is irtam :))
6/17 A kérdező kommentje:
Látam a speciáljának az első részét indán fenn volt de sajnos senki nem fordította tovább nem tom érdemes lenne-e megnézi?
2016. ápr. 25. 00:27
7/17 anonim válasza:
2017 -re mondják....úgy hogy lehet rá várni :D
8/17 Pokman96 válasza:
ne aggódjatok, idén jön a második évad :) már be van jelentve
9/17 anonim válasza:
Egy ökör már megint kitalálta hogy idén jön.... Nem fog idén jönni, ez már szinte biztos, lévén másfél szezon van az évből. De semmi sincs bejelentve. 2 ovája van és ennyi.
10/17 bence12344 válasza:
Egyetértek az elöttem szóloval ebben az évben 100% nem lesz már :)
"Talán" jövőre..
Habár énis szerettem volna nem tagadom de azért nem vettem be ezt a 2016 ba jött dumát.
Animeaddicts vagy myanimelist-en úgy is ki raknák ha lenne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!