Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek nem túlértékelt a...

Szerintetek nem túlértékelt a Star Wars 7?

Figyelt kérdés

Nekem tetszett de, sok helyen tökéletesnek írták le, pedig rettentően messze van a tökéletestől, sőt annyira buta a film hogy az hihetetlen, és annyi baki van benne hogy majdnem elsírtam magam.

A legnagyobb kiégésem akkor történt amikor kiderült hogy csináltak egy 3. bolygó pusztítót.

2015. dec. 25. 08:14
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Az volt ebben az igénytelen hogy harmadjára is elsütötték a bolygó pusztítós szálat, előre féltem attól hogy elsütik majd ezt, erre megtörtént.

De a bolygó pusztítónak mi volt az értelme?

Miért akartak 10 bolygót elpusztítani?

És a csaj hogyan tudja már most irányítani az erőt?

Pár órája azt se tudta hogy mi az erre most "hipnotizált" egy rohamosztagost, és az meg kész röhej volt hogy legyőzte rent a végén mikor ő már gyerek kora óta tanulja használni az erőt, és gyerek kora óta használt fénykardot.

2015. dec. 25. 18:16
 12/20 anonim ***** válasza:
68%
Én egy részt se láttam de nem is érdekel.
2015. dec. 25. 20:56
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Bírom, hogy egyesek itt lázadoznak, mintha minimum egy agytröszt Columbo lenne, vagy Agatha Christie, ami hú de össze van rakva, meg kéne érteni, közben meg csak egy élőszereplős mese.
2015. dec. 25. 21:26
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

11. Rey nem elsőre használta az erőt, csak többszöri próbálkozás után tudta a rohamosztagoson is érvényesíteni az akaratát.

Az emlékei pedig eléggé hiányosak. Nem tudjuk, hogy Rey mit is tanult gyerekkorában. Abban a jelenetben, ahol Kylo ajánlatot tesz neki, hogy lesz a tanára, akkor nagyon belemerül az erőbe. Bármi beugorhatott neki.

Egyébként meg láttuk, ahogy lever másokat is. Tehát nyilván volt valamilyen szinten képezve. Ha nem is jedinek, harcra biztosan.

De mindent nem lehet belerágni a néző szájába.

Miért lenne igénytelen egy halálcsillag? Azért építik, meg olyan fegyver, ami beválik. Arról nem tehetnek, hogy folyamatosan felrobbantják.

Gondolj bele, ha mondjuk a manhattan-terv néhányszor kudarcot vallott volna, ezért ma nem létezne atombomba. Ilyet nem csinál az, aki uralkodni akar a világon/univerzumon. Van egy alapja a tökéletes fegyverhez és majd javítani fogja.

Teljesen jó ötlet volt újra beletenni.

2015. dec. 25. 22:09
 15/20 anonim ***** válasza:
53%
Csak a fizetett kritikákban-reklám-van erősen túlértékelve.A nézői többség egyértelműen látja,hogy gyenge és csalódás lett nem kicsit.
2015. dec. 26. 00:12
 16/20 anonim ***** válasza:

15. Ezt jó tudni. Esetleg elárulnád, hogy hol tudom felvenni a fizetésem?

(Vagy lehet, hogy téged fizetnek a lehúzásért?) :O

2015. dec. 26. 10:54
 17/20 anonim ***** válasza:

A nézői többségről van valami statisztikád?

IMDb-n egyelőre 8.6 a 10-ből, 240.000+ szavazó alapján. Bár biztos a fele le van fizetve. :D

2015. dec. 26. 11:59
 18/20 anonim ***** válasza:
60%
Akkor hasonló tartalmas részek várhatóak a disniy tol gratula remélem gudi lekapja leiat meg elkezdenek hápogni a rohamosztagosok.
2015. dec. 26. 13:42
 19/20 anonim ***** válasza:
10 mint a shitek bosszúja az is tök erről szol valóban jól látod
2015. dec. 26. 13:43
 20/20 anonim válasza:

Szerintem mehetett volna bele sokkal több zene

(a régiekből is). Magától a filmtől én többet vártam volna.

2015. dec. 27. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!