Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik ez a film? Bővebben lent!

Melyik ez a film? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Sziasztok, régebben 6-7 éve láttam egy kutyás filmet és nem tudom mi volt a neve.

Amennyire emlékszem belőle: Árva kutya volt és testvéreivel dobozban árulták őket. Majd egy család megvásárolta azt a fiú kutyát akiről szól a történet. Aztán érkezik a házhoz még egy kutya csak az már lány és eleinte nem kedvelik egymást aztán "összebarátkoznak" és a film végére lesz kiskutya :D . Fontos említenem, hogy a filmben " Halljuk a kutyák gondolatait " !

Értelmes válaszokat kérnék! Előre is köszönöm!

2015. dec. 24. 11:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Nicsak, ki beszél most?

Erre nagyon illik a leírás, bár a végén közös kiskutya nem rémlik, nem tudom, hogy erre gondolsz-e?

2015. dec. 24. 19:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem ez, mert a kutyának " hallod a gondolatait " . Ez lényeges ingó. Bár a Nicsak ki beszélben meg a gyerek gondolatait hallod. De azért köszi a válaszod és jöhet a többi :D .
2015. dec. 24. 19:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Ebből a filmből 3 rész készült!

Nicsak, ki beszél: a kisfiú

Nicsak, ki beszél még: a kisfiú és a kislány is

Nicsak, ki beszél most: a gyerekek már nagyobbak, rendesen beszélnek, nem a gondolataikat halljuk, viszont itt már a kutyáké a főszerep, már az ő gondolataikat halljuk ugyanígy.

2015. dec. 24. 20:20
 4/5 A kérdező kommentje:
EZAZ KÖSZI!
2015. dec. 24. 23:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Arról nem tudtam, hogy a Nicsak kibeszélből 3 rést van , de azért köszi :) !
2015. dec. 25. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!