Mi a véleményed a Csillagainkban a hiba című filmről?
Figyelt kérdés
Minden normális válasznak örülnék,a trollok kérlek kerüljenek :)2015. dec. 23. 16:07
11/14 anonim válasza:
Na, megnéztem még egyszer. Ugye a legelején úgy kezdődik, hogy a csaj fekszik a csillagos ég alatt és magában mond egy monológot, hogy most egy szomorú történetet fog elmesélni. Akkor már időben logikailag az egész után vagyunk. Csakhogy az orrában már nincs ott az oxigénkanül. :) Ez jelenthet valamit, nem? ;)
12/14 anonim válasza:
" Ez jelenthet valamit, nem? ;)"
A film nagy részében nem volt rajta maszk. Nem jelent semmit.
13/14 anonim válasza:
"A film nagy részében nem volt rajta maszk."
Érdekes, mert én azt láttam, hogy két rövid jelenet kivételével mindig rajta volt.
14/14 anonim válasza:
Ahogy gondolod, valójában teljes mértékben lesz..rom, értelmetlen dolgon pattogsz, ki tudja még meddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!