Valami ügyvédes filmet, sorozatot tudtok?
Szia! Nekem nagyon tetszett A bíró Robert Downey Jr.-ral, illetve a Törés Anthony Hopkins-szal. Elobbi inkabb dramanak illik be, az utobbi viszont egy csavaros, izgalmas sztori, bar en mindkettonek a hangulatat birtam. :)
Sorozat, amit nem lattam, de allitolag jo: Suits.
Heló!
A vád tanúja, Ne bántsátok a feketerigót, Az igazság ára, Védd magad! - itt saját magát védi a bűnöző.
És még kettőt pluszba, ha elég az is ,hogy az ügyvédi rész nem annyira mérvadó: Sógorom a zugügyvéd - nagyszerű komédia -, Cape Fear - itt meg abból indul ki az egész, amikor valaki a saját belátása szerint használja ki ügyvédi mivoltát.
jó szórakozást.
Vinny, az 1 ügyű - nagyon jó kis vígjáték, aminek nagy része krimi, még ha hivatalosan nincs is benn a műfajában. Ez az ügyvéd munkájának már a bírósági része, ahol mindig talál valamilyen apró csavart a dologban, amit mások talán észre sem vesznek.
Illetve egy régi klasszikus tévésorozat a Petrocelli, ezt is néztem régebben, és szerintem nagyon jó!
A cég
Az ügyfél
Ha ölni kell
Siralomház
Az esőcsináló
Démoni csapda
Az ítélet eladó
A jogász
Az igazság ára
Egy becsületbeli ügy
Törvényszéki héják
Az ördög ügyvédje
Brilláns elmék (suits)
Isteni jo sorozat, egy ugyvedi irodanak egy vezeto jogaszarol es a gyakornokarol szol, meg egyaltalan errol a fajta vilagrol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!