Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ajánlanátok jó filmeket?

Ajánlanátok jó filmeket?

Figyelt kérdés
A szünetben szeretnék filmeket nézni és ehhez keresek ötleteket. Szinte bármilyen tipusú filmet megnézek, csak lehetőleg ne legyen dráma vagy romantikus. De ezeken kívül bármi jöhet akció, horror, vígjáték, thriller, sci-fi, kaland, stb.
2015. dec. 22. 17:12
 1/2 Sonor123 válasza:

12 Angry Men (nagyon sok változata van, az én kedvencem az 1957-es), Ant Man, Equilibrium, It Follows, Orphan, Identity, Scream, Limitless, James Bond (bármelyik/mindegyik), Kingsman The Secret Service, Horns, Face Off, Inside Man, Deja Vu, Ocean's Eleven (van Twelve meg Thirteen is, azok sem rosszak), The Equalizer, Bad Boys (2 sem rossz), John Wick, Death at a Funeral (2007-es!) Shaun of the Dead-Hot Fuzz-At the World's End (3 különböző film, ugyanazok a színészek, remek rendező), The Imitation Game, The Mask, Kill Bill, Reservoir Dogs, Memento, Django Unchained, Need For Speed, V for Vendetta

A sorrend random, mentem sorba a gépemen lévő filmeken és amiket érdemesnek tartottam azokat leírtam. Én angolul néztem őket, úgy ezek a címek, nem tudom, magyarul milyenek.

2015. dec. 22. 17:32
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! A felsoroltak közül 1-2-t már láttam vagy hallottam róluk, de volt sok újdonság is. Meg fogom nézni őket. :)
2015. dec. 22. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!